Tilbake til start
Dagens deals

Se alle produkter

El Wire LED Panther Maske

1 / 1

El Wire LED Panther Maske

349 kr
Utrolig tøff LED-maske som får deg til å se ut som en ekte party-panter! Masken er utsmykket med LED-slynger i alle mulige farger, og som tar seg veldig godt ut både på ravepartyet og halloweenfesten. Kombiner gjerne med et LED-kostyme for å se ekstr
Les mer
Utrolig tøff LED-maske som får deg til å se ut som en ekte party-panter! Masken er utsmykket med LED-slynger i alle mulige farger, og som tar seg veldig godt ut både på ravepartyet og halloweenfesten. Kombiner gjerne med et LED-kostyme for å se ekstra cool ut!

El Wire LED Panther Maske er en meget tøff LED-maske som selges enkeltvis. Maskens motiv er en LED-belyst panter i ulike farger med tre ulike lysmodus. Statisk, langsomme blink og konstant blinkende. Masken dekker hele ansiktet og festes rundt hodet med elastisk strikk. Husk at du må finne et godt gjemmested til batteriboksen som styrer masken. Hull til øyne og munn finnes. Drives av 2 x AA-batterier som ikke følger med.

Vær oppmerksom på at det høres en litt høyfrekvent lyd når masken er på, det kommer av El Wire LED-tråden og er helt ufarlig.

  • Materiale: Plast
  • Størrelse: One size (voksen)
  • Antall: 1-pakning
  • Tre lysmodus
  • Krever 2 x AA-batterier (følger ikke med)

Identifikasjon

EAN 7333084019358
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser