Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Cotton 8/4 Hand-Dyed Mercerized 50 g Pink A395 Adlibris

1 / 1

Cotton 8/4 Hand-Dyed Mercerized 50 g Pink A395 Adlibris

16 kr
NB: Utgående vare Adlibris merseriserte bomullsgarn består av 100 % kjemmet, merserisert bomull som er behandlet for å gi et flatere, mer slitesterkt og smussavstøtende garn. Bomullsgarnet har et mer glansfullt og strukturert utseende med en dypere f
Les mer
NB: Utgående vare

Adlibris merseriserte bomullsgarn består av 100 % kjemmet, merserisert bomull som er behandlet for å gi et flatere, mer slitesterkt og smussavstøtende garn. Bomullsgarnet har et mer glansfullt og strukturert utseende med en dypere farge. 8/4 er tynnere enn 5/4 og innebærer at garnet er spunnet i størrelse 8 med en standardlengde på 1,6934 meter/gram og at det er spunnet av 4 tråder. Garnet deler seg ikke like lett som vanlig bomullsgarn. Plaggene holder formen bedre og krymper ikke like lett etter vask. Hvert håndfargede garnnøste er unikt i sine fargeskiftninger og blekes med tiden på en sjarmerende måte, som godt brukte jeans. Bomull er et anvendelig materiale som passer til både strikking og hekling.

Del gjerne dine kreasjoner på Instagram med hashtagen #adlibrishobby eller i Garngruppa på Facebook.

Produsert i India.
OEKO-TEX® Standard 100.
Innhold: 100 % kjemmet, merserisert bomull.
Vekt: 50 g.
Lengde: 175 m.
Anbefalt pinne: 4 mm.
Anbefalt heklenål: 3 mm.
Strikkefasthet: 28 m x 36 p = 10 x 10 cm.
Vaskes for hånd. Tørkes flatt.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

For øyeblikket er vår chat stengt. Send gjerne en mail i stedet, så tar vi kontakt så fort så mulig. Vi prøver å besvare alle spørsmål innen 24 timer. Kontakt oss .