Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Barking Drinkmix Bubble Gum

49 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    1-3 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Partyking AB

Overvåk produktets pris

At det skal være nødvendig å bevege seg ut av lokalet bare fordi du har lyst på en drink med bubblegum-smak! Ikke nå lenger, for her har vi en prima drinkmiks som kommer til å bli et perfekt redskap for bartenderen hjemme. På flasken står det 2 oppskrifter, så det er bare å tute og kjøre!

Barking Drinkmix Bubble Gum inneholder en flaske drinkmiks på 35 cl. Bubble Gum har en smak av tutti frutti tyggegummi og brukes til å lage festlige shots eller drinker med rosa farge. Den er også god som en alkoholfri drink. Ristes før bruk. 

Ingredienser: Sukker, vann, aromastoffer, sitronsyre, fargestoff E171, konsentrat av drue, stabiliseringsmiddel E415, konserveringsmiddel E211. Endringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Vennligst kontakt vår kundeservice for spørsmål. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ingenting annet er oppgitt.

Näringsvärde- /-værdi / Ravintoarvot / Nutition Information
/ 100 ml
Energi / Energiaa /Energy
915 kJ218 kcal
Fett / Fedt /Rasvaa /Fat
0 g
-varav mättat fett / heraf mættede fedtsyrer / josta tyydyttyneitä rasvoja / of which saturates
0 g
Kolhydrat / Karbohydrat / Hiilihydraattia / Carbohydrate
54 g
-varav/heraf sockerarter / josta sokerieta / of which sugars
54 g
Fiber / Ravintokuitua / Fibre
0 g
Protein / Proteiinia
0 g
Salt / Suolaa
<0,01 g

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfrakt 49 NOK (0 kr ved reklamasjon) - Pakker som ikke hentes innen 14 dager belastes med 195 NOK - Angreretten gjelder IKKE for mat (spiselige produkter, som f.eks. godterier), parykker, sokker, strømpebukser, voksenleker, sminke, linser og andre intimprodukter av hygieniske årsaker.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .