Tilbake til start
Ballonger Gratulerer

1 / 1

Ballonger Gratulerer

49 kr
Til å være en bjørn med svært liten hjerne, så er Ole Brumm svært begavet. Ingen eventyrfigur har gitt oss så mange fine ordtak og sitater som han. Her er et par smarte sitater. "Den beste plassen å grave en svært dyp grop for å fange en Heffalomp
Les mer
Til å være en bjørn med svært liten hjerne, så er Ole Brumm svært begavet. Ingen eventyrfigur har gitt oss så mange fine ordtak og sitater som han. Her er et par smarte sitater.

"Den beste plassen å grave en svært dyp grop for å fange en Heffalomp i, er i nærheten av der Heffalompen allerede befinner seg, bare noen meter lengre fram cirka."

"Det beste er å vite hva man leter etter før man begynner å lete etter det."

"For den ulærde er en A bare tre pinner."

Men det beste sitatet fra denne svært ubevisst begavede bjørnen, er dog dette: "Man kan aldri være nede med en ballong".

Ballonger Gratulerer er akkurat en sånn ballong som Ole Brumm snakker om, men for at den skal fylle sin fulle funksjon så gjør du rett i å komplettere ditt ballongkjøp med en heliumtube. Da kan i det minste ballongen din slippe å være nede.

Disse ballongene leveres i usorterte farger og har et hvitt trykk med teksten "Gratulerer" på siden. Leveres i 8-pakning uten tråd og helium. Kjøp disse for en perfekt fest

Mål: ca 25-30 cm diameter.

Vi anbefaler å bruke ballongpumpe når du blåser opp dine latexballonger for å minske risikoen at de sprekker i ansiktet.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser