Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Ballonger Frost/Frozen

1 / 1

Ballonger Frost/Frozen

59 kr
Har du også sett Frost minst femti ganger eller så med barna dine? Ja, barna blir tydeligvis aldri lei av denne historien og disse sangene! Om du har et barn som er helt ”Frost-frelst” så er det et perfekt tema til det kommende bursdagsselskapet. Dek
Les mer
Har du også sett Frost minst femti ganger eller så med barna dine? Ja, barna blir tydeligvis aldri lei av denne historien og disse sangene! Om du har et barn som er helt ”Frost-frelst” så er det et perfekt tema til det kommende bursdagsselskapet. Dekorer med Frost-ballonger fra oss, og ha en feiring dere sent vil glemme.

Ballonger Frost/Frozen har trykk med karakterene Anna og Elsa og kommer i blått og rosa. Ballongene kan knytes fast med snorer, eller så kan dere plassere dem i ballongstativ så ingen skal tråkke på dem ved et uhell.

Leveres i 6-pakning
Vi anbefaler å bruke ballongpumpe når du blåser opp dine latexballonger for å minske risikoen at de sprekker i ansiktet.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .