Tilbake til start
Dagens deals

Se alle produkter

Australsk Hatt med Tenner

1 / 1

Australsk Hatt med Tenner

119 kr
Som krokodillejeger har du et svært stort ansvar for å gi et ordentlig show til eventuelle tilskuere når du skal fange en krokodille midt ute i villmarken. Dersom du bare skulle stå der på land og fyre av skudd ville det jo ikke være så innmari kult
Les mer
Som krokodillejeger har du et svært stort ansvar for å gi et ordentlig show til eventuelle tilskuere når du skal fange en krokodille midt ute i villmarken. Dersom du bare skulle stå der på land og fyre av skudd ville det jo ikke være så innmari kult å være nettopp krokodillejeger. Det må jo ligge litt sport i å fange villdyret. Så, stig ut i vannet og vent på at offeret ditt kommer til deg. Kast deg over de åpne kjevene og klem ordentlig til. I denne situasjonen er din eneste sjanse til å vinne at du eventuelt greier å drukne krokodillen. Men husk da at en krokodille kan holde pusten ekstremt lenge takket være at de kan senke hjertefrekvensen til et meget lavt nivå. Det er veldig stilig, men også veldig farlig for deg som er krokodillejeger.

Australsk Hatt med Tenner er en klassisk stetsonhatt med et rødt, krokodilleskinn-lignende bånd med krokodilletenner i plast rundt kanten. Der er også en snor under hatten slik at du enkelt kan legge den på ryggen hvis du ikke vil ha den på deg.

One size (voksenstørrelse).

Identifikasjon

EAN 5055294897046
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser