Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Aldersteppe for Baby

Til kassen

Se også

Aldersteppe for Baby

(0)
Skriv en anmeldelse

Black Friday

-20%
199 kr
Anbefalt pris: 249 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    7-14 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Partykungen

Inngår i kampanjen :

Black Friday Black Friday - Leker
La de spesielle øyeblikkene vare evig med hjelp av dette aldersteppet for småbarn! Din baby kommer til å elske å ligge på det fordi det er så mykt og godt. Mens knøttet ligger og koser seg kan du ta fine bilder og ha minner til senere.

Aldersteppe for Baby inkluderer et hvitt teppe i mykt polyestermateriale. Du legger babyen på det myke teppet, så tar du ringen og markerer et tall og pek pilen mot enten Days, Weeks, Months eller Years avhengig av hvor gammel babyen er. En skikkelig morsom gave å gi bort til nybakte foreldre, til deg selv eller som julegave til noen som har små barn.

  • Materiale teppe: Polyester
  • Materiale tilbehør: Tre
  • Mål teppe: 100 x 100 cm.
  • Medfølger gjør: Et teppe, en sirkel i tre og en pil i tre

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfrakt 49 NOK (0 kr ved reklamasjon) - Pakker som ikke hentes innen 14 dager belastes med 195 NOK - Angreretten gjelder IKKE for mat (spiselige produkter, som f.eks. godterier), parykker, sokker, strømpebukser, voksenleker, sminke, linser og andre intimprodukter av hygieniske årsaker.

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.