Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Sissel Massasjerulle hodebunn og migrene Fit-Roller 17 cm SIS-161.024

Til kassen

Se også

Sissel Massasjerulle hodebunn og migrene Fit-Roller 17 cm SIS-161.024

(0)
Skriv en anmeldelse
Sissel Massasjerulle hodebunn og migrene Fit-Roller 17 cm SIS-161.024
Sissel Massasjerulle hodebunn og migrene Fit-Roller 17 cm SIS-161.024
538 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

 • Forventet leveringstid Ekspress leveranse
  3-7 Arbeidsdager
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Sissel Fit-Roller hodebunns- og migrene massasjerullen er en kombinasjon av tradisjonell kinesisk, naturell helbredende praksis og den nyeste kunnskapen. Massasjeren kan brukes til å behandle ømme og spente muskler. Massasjerullen har spisse knotter som stimulerer blodsirkulasjonen, lymfesirkulasjonen og metabolismen. Tredelene er laget av bøk med oljebehandling og massasjeknottene er laget av ftalatfri PVC.
 • Farger: blå og beige
 • Materiale: bøk med oljebehandling + PVC
 • Lengde: 17 cm
 • Med spisse knotter
 • Behandler ømme og spente muskler
 • Stimulerer blodsirkulasjon, lymfesirkulasjon og metabolisme
 • SKU:419274
 • EAN:4250694702537

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.