Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Sissel Massasjerulle for rygg Fit-Roller 36,5x8,5 cm SIS-161.022

Til kassen

Se også

Sissel Massasjerulle for rygg Fit-Roller 36,5x8,5 cm SIS-161.022

(0)
Skriv en anmeldelse
Sissel Massasjerulle for rygg Fit-Roller 36,5x8,5 cm SIS-161.022
Sissel Massasjerulle for rygg Fit-Roller 36,5x8,5 cm SIS-161.022
663 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

 • Forventet leveringstid Ekspress leveranse
  3-7 Arbeidsdager
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Med ikke mindre enn 14 massasje baller, vil denne massasjerullen Fit-Roller fra Sissel gi deg den spenningsavlastende ryggmassasjen du trenger. Den myofasciale, spenningsavlastende massasjerullen har PVC knotter i forskjellige størrelser og former, som gir akkurat nok fasthet til å massere bort spenninger og knuter. Det er så enkelt å bruke - bare ta tak i håndtakene i hver ende og trekk den frem og tilbake over ryggen som om du tørker deg selv med et håndkle. I tillegg til å gi en fantastisk avslappende massasje, vil denne massøren også stimulere blod og lymfesirkulasjon og metabolisme, og hjelpe kroppen din til å helbrede og fylle seg raskere med energi.
 • Farge: gul og blå
 • Materiale: oljet bøk og ftalatfri PVC
 • Mål: 36,5 x 8,5 cm (L x B)
 • Lengde tau (hver): 58 cm
 • Behandler ømme og spente muskler
 • Stimulerer blodsirkulasjon, lymfesirkulasjon og metabolisme
 • Kombinasjon av spisse og runde knotter brukes på forskjellige vev-soner
 • SKU:419205
 • EAN:4250694702513

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.