Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Rx-Tape, 5 m
Rx-Tape, 5 m

1 / 2

Rx-Tape, 5 m

99 kr
Rehband rxtape gir deg og din muskler støtte og stabilitet som gjør at du kan utføre bedre på trening og konkurranse. Ved å tape det eksponerte området, får du en økt mottakelighet som skynder gjenopprettingsprosessen og bidrar til å redusere muskl
Les mer

Rehband rxtape gir deg og din muskler støtte og stabilitet som gjør at du kan utføre bedre på trening og konkurranse.

Ved å tape det eksponerte området, får du en økt mottakelighet som skynder gjenopprettingsprosessen og bidrar til å redusere musklens tretthet. Med rehband kinesiologyjp kan du også tape ledd og muskler for å spore musklene i de riktige bevegelsesmønstrene for presise bevegelser og koordinering. Bruk kinesisk rxtape når du trenger å behandle, normalisere eller forbedre noen muskuloskeletale lidelser og forhold. Rehband rxtape er medisinsk testet, godkjent og bevist at ved å tape det eksponerte området, får du en økt mottakelighet som lar deg utføre bedre og gjenopprette raskere.

  • For bedre prestasjon
  • Gir støtte til muskler og ledere
  • Bra på prehab
  • Vannbestandig kinesiature tape

Rehbands rxtape er utviklet sammen med idrettsutøver i verdensclass, alt for å få fram de beste produktene i markedet som holder det de lover. Rehband KinesiologyIJP er både latex og sinkfri, er vannmotstand og kan brukes i opptil seks dager. En til å være tilstrekkelig for ca. 10 applikasjoner.

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter