Tilbake til start
Digitalt Pulsoksymeter
Digitalt Pulsoksymeter

1 / 2

Digitalt Pulsoksymeter

(9 anmeldelser)
209 kr
Pulsoksymeteret lar deg måle hjertefrekvensen og oksygeninnholdet hjemme eller når du er på reise. Det er en liten, lett enhet som du enkelt fester på fingertuppen. To bølgelengder av lys blir da sendt gjennom fingeren for å måle hjertefrekvensen og
  • Mål pulsen og oksygennivået i blodet ditt hjemme
  • Festes på fingertuppen
  • Driftstid på opptil 40 h
Les mer
Pulsoksymeteret lar deg måle hjertefrekvensen og oksygeninnholdet hjemme eller når du er på reise. Det er en liten, lett enhet som du enkelt fester på fingertuppen. To bølgelengder av lys blir da sendt gjennom fingeren for å måle hjertefrekvensen og oksygenet i systemet ditt, også kalt oksygenmetning eller oksygenering. Når oksymeteret er ferdig vises resultatene av vurderingen på skjermen i form av to forskjellige verdier. Oksymeteret har lang batterilevetid som lar deg bruke det i opptil 40 timer.

- Mål pulsen og oksygennivået i blodet ditt hjemme
- Festes på fingertuppen
- Driftstid på opptil 40 h

Spesifikasjoner:

Farge: Grå
Materiale: Plast
Mål: 58 x 35 x 33 mm
Vekt: 50 g
Batteri: 2x AAA (medfølger ikke)
Batteritid (drift): Opptil 40 h
Skjerm: OLED

Pakken Inneholder:

1x Pulsoksymeter
1x Bånd
1x Brukerhåndbok

OBS! Ikke egnet for barn under 3 år. Produktet leveres i originalemballasje.

Kjappe fakta

  • Mål pulsen og oksygennivået i blodet ditt hjemme
  • Festes på fingertuppen
  • Driftstid på opptil 40 h
A

Anonym

For 21 dager siden

Fikk det jeg bestilte til laveste pris. Leveringen tok noen uker, det var greit for meg.

Ja, jeg anbefaler denne varen

K

Karine R.

For et år siden

Kjøpte denne til min far, og den har fungert veldig bra, registrerer endringer raskt og er et nyttig hjelpemiddel for en hjertepasient.

Ja, jeg anbefaler denne varen

P

Peeya

For et år siden

Hendig og praktisk. Viser alt man trenger å vite om oksygenmetning.

L

Line

For et år siden

Sluttet å fungere en stund, men funket plutselig igjen etter ca en dag, vært stabilt siden, god lesning, lett og bruke of å ta med seg

Ja, jeg anbefaler denne varen

S

Sinnatagger

For et år siden

Så en omtale her som hevder at +/- 2% nøyaktighet "simpelthen er alt for dårlig" og at hans gamle Samsung måler dette "helt nøyaktig". Det er helt feil. Samsung Galaxy S9 er blitt målt til å ha en nøyaktighet på +/- 2.7% i området 70-100% oksygenmetning, og det er innenfor krav til klinisk bruk, men fortsatt mer enn 2%. Se https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.02.17.21249755v1.full Jeg må ta forbehold om at produsentens oppgitte nøyaktighet er sammenliknbar — det er slett ikke sikkert. Men jeg tror ikke vedkommende som ga en stjerne har noe grunnlag for å hevde at dette er mindre nøyaktig enn hans gamle mobil, og anser det som svært sannsynlig at dette er godt nok i massevis. Spesielt dersom man ønsker dette ift å observere *endring* i nivået snarere enn absolutte verdier.

Ja, jeg anbefaler denne varen