Green Friday 2020 – Vårens største shoppingdag

Vårens største shoppingdag endrer navn!

Green Friday på CDON var vårens største shoppingdag og ble lansert i 2016 av oss CDON. Green Friday var akkurat som Black Friday, bare på våren i stedet for.

I år endrer vi navn på vårens største kampanje til Spring Friday og Green Friday kommer i stedet til å ha fokus på holdbarhet og flyttes fram til september i år.

Når er Green Friday?

Green Friday kommer til å flyttes fram til september 2020 og vårens største shoppingdag Spring Friday starter kl. 10.00 den 23. april 2020.

Når slippes tilbudene?

Tilbudene for Spring Friday slippes kl. 10.00 torsdag den 23. april 2020.

Hvordan holder jeg meg oppdatert om alle tilbudene?

Den beste måten å holde seg oppdatert på alle våre store kampanjer er å være her inne på CDON for å ikke gå glipp av noe. Du kan også abonnere på vårt nyhetsbrev for å få alle tilbudene direkte i innboksen. For å abonnere på vårt nyhetsbrev registrerer du enkelt din e-postadresse lenger ned på siden. Du kan også følge oss på Facebook og holde deg oppdatert om alle nye tilbud som slippes.

Hvorfor skal jeg handle på Green Friday?

Green Friday som nå heter Spring Friday er vårens absolutt største shoppingdag, med like bra og gode tilbud som under Black Friday. Under Spring Friday kan du gjøre et kupp på massevis av produkter til utrolig bra priser. Du finner alt fra sneakers, skjønnhet, leketøy, filmer, spill, hjemmeelektronikk og mye mer.

Gå ikke glipp av våre andre kampanjer