Varg Veum - Samleboks 1-6 (6 disc)

DVD - Norsk omslag

Varg Veum - Samleboks 1-6 (6 disc)
Tips en venn
199 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-4 arbeidsdager

Frakt: 39 kr

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.
Bitre Blomster
Når syvårige Camilla, datteren til en fremstående politiker, meldes savnet, befinner plutselig Varg Veum seg midt i sakens kjerne. Også politikerens elsker, Karsten Aslaksen, er som sunket i jorden. Veum engasjeres for å finne Aslaksen, men blander seg også inn i politiets etterforskning av Camillas forsvinning. Han er sikker på at sakene har en sammenheng, men kan han få sine mistanker bekreftet før det er for sent?

Tornerose
Varg Veum får i oppdrag å finne 16 år gamle Lisa som har rømt hjemmefra. Veum finner henne på horestrøket i København, og får henne hjem til foreldrene. Vel hjemme i Bergen blir han raskt kontaktet av foreldrene til Lisas kjæreste, Peter, som også er forsvunnet. For å løse saken tvinges Varg til å grave dypt i de to familienes fortid. En forhistorie full av fortielser og mørke hemmeligheter blir til grusom virkelighet.

Din Til Døden
Varg Veum har fått i oppdrag å finne en stjålet bil for sin klient, Jonas Andresen. Han leter høyt og lavt i Bergens gater, mens det samtidig pågår et brutalt ran på travbanen. Når Veum finner bilen viser det seg at den ikke er stjålet, men at ekskona til Jonas, Wenche Andresen, har solgt bilen. Veum blir fort vitne til at de tidligere ektefellene ikke kommer særlig godt overens. Når Jonas så blir brutalt drept, retter politiet raskt sine mistanker mot eksen.

Falne Engler
Et tilfeldig møte med de tidligere klassekameratene i bandet Camp byr på komplikasjoner for Veum. Problemene tårner seg for alvor opp når han gjenopptar kontakten med sin tidligere flamme Rebecca - nå kona til kompisen Jakob, bandets frontfigur. Samtidig blir en serie mord begått i byen, hvor det bisarre gjennomgangstemaet er unge piker kledd i hvite kjoler. Og Varg er ikke den eneste som blir for involvert i saken...

Kvinnen i kjøleskapet
Veum blir satt på en sak for å finne en forsvunnet medarbeider i et internasjonalt oljeboringsselskap. Medarbeideren Arne er sporløst forsvunnet, og når Veum sjekker hans leilighet, finner han en død kvinne uten hode i kjøleskapet. Politiet dras inn i saken, men Veum får et forklaringsproblem når liket er vekk...

Begravde hunder
Varg Veum avviser å hjelpe politikeren Marit Holm, som har mottatt trusler for sitt kandidatur som formann i et svært høyreorientert parti. Marit representerer alt det Veum er imot, og først når et mislykket attentatforsøk på hennes partifelle Einar Bergene dreper Bergenes hustru, beslutter Veum seg for å hjelpe Marit. Han begir seg inn i et innenrikspolitisk maktspill, hvor ingen er hva de gir seg ut for, og han må følge et dødbringende spor av skyld, konspirasjon og korrupsjon.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Lydformat: Dolby Digital 5.1 Bildeformat: 16:9 Widescreen
Språk: Norsk Spilletid (min):
Tekst: Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk Forventet leveringstid: 2-4 arbeidsdager
Kategori: Thriller, Boks, Norsk film, Crime Utgivelsesdato: 2009-10-21
Originaltittel: Din til døden, Begravde hunder, Bitre Blomster, Kvinnen i kjøleskapet, Falne engler, Tornerose Region: 2 (Europa)
Regissør: Alder: 15 år
Produksjonsår: 2007
Medvirkende: Trond Espen Seim Ekstramateriale:
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 2 Gjennomsnittsvurdering: 4,5
50%
50%
0%
0%
0%

Varg Veum filmene er bare så geniale at de må bare ligge i hyllen! Man kan se på de om og om igjen å man blir ikke lei! utrolig bra historie bak filmene, og det er det som gjør de så spennende:D

Det er nå laget 2 filmer til som er på kino, eller skriften på veggen har vært, men svarte får var utrolig bra, Må bare ses!

Anbefaler disse filmene til alle! Man må ikke gå glipp av disse filmene også! Det er også på vei med 4 nye! Så jeg mener disse hstoriene ikke har slutt

Spennende norsk krim på sitt beste. Skjønner godt at vi som har sett dette på tv bare MÅ ha boksen. Flotte skuespillere som får deg til å *hjelpe til* med å knekke skurken.. Helt vannvittig bra. Noen samenligner Trond E Seim med Brad Pitt... Seim overgår han. Løp og kjøp...og det kommer mere...

Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 127 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 86 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 63 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »