Kjøp Game of Thrones på Blu-ray & DVD

Alle utgivelser på DVD & Blu-ray

Soundtrack

Game of Thrones - Informasjon

Serien lar oss følge ni familier og deres livshistorier under en avgjørende periode i Westeros historie. Herskerne over de sju kongerikene har av tradisjon alltid hatt sitt sete på jerntronen i Kings Landing og når vinter og krig står for døren blir kampen om tronen mer intensiv enn noen sinne. Vinteren kommer, og i Westeros, der en vinter kan vare en livstid, begynner tidenes sand å renne bort. Kampen om jerntronen er foret med blodig svik, pasjonerte politiske og vellystige intriger og overnaturlige krefter som får fundamentet i Westeros til å skjelve.

Game og Thrones har blitt hyllet av både fans og kritikere og har blitt prisbelønt flere ganger på utallige prisgallaer verden over. År 2012 vant bl.a. Peter Dinklage en Golden Globe for beste mannlige birolle og serien har vunnet et flertall Emmys. År 2013 vant serien publikums pris på BAFTA-gallaen i Storbritannia.

Om Georg R.R Martin:
Forfatteren til bøkene som ligger til grunn for serien ble født 1948 i Bayonne, New Jersey. Under hans tidlige karriere vekslet han mellom diverse skrivejobber for tv og tegneserieverden. 1977 publiserte han sin første roman, ”The Dying Of The Light”. Den første boken i Game og Thrones sagen ble publisert allerede i 1996 og i samme serie har frem til i dag fem bøker blitt publisert med minst to til på vei.