Tilbake til start
Rosemary's Baby (Blu-ray)
Rosemary's Baby (Blu-ray)

1 / 2

Rosemary's Baby (Blu-ray)

(2 anmeldelser)
Inngår i kampanjen : Film 5 for 250 kr
59 kr
Roman Polanskis kyndige regi har skapt en klassisk grøsser. Rosemary (MIA FARROW) og Guy Woodhouse (JOHN CASSAVETES) er nygifte, og Rosemary er fortsatt lykkelig uvitende om at hvetebrødsdagene skal få en grusom slutt. Ektemannen strever med å få far
  • Drama, Skrekk
  • Blu-ray
  • 1968
  • Nordisk omslag
Les mer
Roman Polanskis kyndige regi har skapt en klassisk grøsser. Rosemary (MIA FARROW) og Guy Woodhouse (JOHN CASSAVETES) er nygifte, og Rosemary er fortsatt lykkelig uvitende om at hvetebrødsdagene skal få en grusom slutt. Ektemannen strever med å få fart på skuespillerkarrieren, og hans store ambisjoner skal snart føre henne inn i et uvirkelig skrekkhelvete. Guy er nemlig villig til å gå langt for å oppnå berømmelse, og i en djevelsk pakt ofrer han både kone og sjel. Når Rosemary blir gravid, begynner Guy å oppføre seg merkelig. Naboparet (SIDNEY BLACKMER og Oscar-vinner RUTH GORDON) blir skremmende pågående, og snart er livet forvandlet til et surrealistisk mareritt. Etter hvert innser Rosemary at ondskapens frø er plantet – inni henne.
Format DTS HD - Master Audio
Lyd Engelsk
Undertekster Dansk Finsk Norsk Svensk
Sjanger Drama Skrekk
Formater Blu-ray
Opprinnelige tittelen Rosemarys Baby
Direktør Roman Polanski
Innspillningsår 1968
Skuespillere Charles Grodin John Cassavetes Maurice Evans Mia Farrow Patsy Kelly Ralph Bellamy Ruth Gordon Sidney Blackmer Victoria Vetri
Filmformat Anamorphic
Lengde 137
Region 2 (Europa)
Aldersgrense 15 år
Utgave Nordisk omslag
EAN 7332431039490
L

Labbetuss

For 3 måneder siden

Mulig denne filmen er et kunststykke fra 1968, men jeg synes den var rimelig kjedelig og lite engasjerende! + for at det var ca 10 minutter spenning av 2 timer og 16 minutters film.

H

Halvor Dale Kjellemo

For et år siden

Det er en gammel film fra 1968 som jeg har på VHS. Det er en god grøsserfilm som engasjerer deg hele tiden mens du ser filmen.

Ja, jeg anbefaler denne varen