Tilbake til start
Dagens deals

Se alle produkter

Indiana Jones - The Complete Adventures (5 disc) (Blu-ray)

1 / 1

Indiana Jones - The Complete Adventures (5 disc) (Blu-ray)

299 kr
Indiana Jones 1:  Ledsaget av sin tidligere flamme, den spretne, selvstendige Marion Ravenwood (Karen Allen), legger den berømte arkeologen med pisken og hatten ut på et spennende oppdrag som går ut på å finne den mystiske paktens ark fra bibelh
  • Action, Fantasy/eventyr, Klassiker, Boks
  • Blu-ray
  • 1981, 1984, 1985, 2008
  • Nordisk omslag
Les mer

Indiana Jones 1: 
Ledsaget av sin tidligere flamme, den spretne, selvstendige Marion Ravenwood (Karen Allen), legger den berømte arkeologen med pisken og hatten ut på et spennende oppdrag som går ut på å finne den mystiske paktens ark fra bibelhistorien. Indy må finne arken før nazistene gjør det, og han må overleve gift, feller, slanger og forræderi for å lykkes. Opplev Sør-Amerikas mørkeste jungler, de yrende markedsplassene i Kairo og en topphemmelig ubåtbase med Indiana Jones som din guide gjennom eventyret. Og se til slutt hvordan den forsvunnede arkens krefter slippes løs, mens Indy hele tiden holder seg ett skritt foran nazistene i denne klassiske filmjuvelen på DVD.  
 
Indiana Jones 2

Etter så vidt å ha unnsluppet en voldsom slåsskamp i en Shanghai-nattklubb, krasjlander Indy et sted i Indias villmark der onde krefter rår. Noen har nemlig kidnappet alle barna i en avsidesliggende landsby og holder dem nå fanget i en gruve som minner mer om en festning. Indy må redde barna og selv unngå å bli tatt som slave av den onde Thuggee-sekten. Han er heldigvis ikke alene om den dristige redningsaksjonen. Han får hjelp av sin kortvokste medhjelper Short Round (Ke Huy Quan) samt den motvillige nattklubbsangerinnen Willie Scott (Kate Capshaw). Bli med Indy idet han lurer blodtørstige banditter og opplever et forrykende, spektakulært berg-og-dal-baneløp med gruvevogner i dette ultimate eventyret på DVD.  
 
Indiana Jones 3
Filmen innledes med en prolog som viser den unge Indiana Jones (River Phoenix) på et av hans første eventyr, og deretter fortsetter det spennende filmeposet med at den voksne Indy (Harrison Ford) legger ut på et farlig oppdrag for å redde sin gretne far, professor Henry Jones, Sr. (Sean Connery). Nazistene er på sporet av Den hellige gral og har kidnappet Indys far, den fremste eksperten på begeret som inneholdt Jesu blod. Bli med Indy når han kryper gjennom de rottebefengte katakombene i Venezia, kjemper mot nazistenes flyveress i en nervepirrende duell med biplan, og står imot den tordnende ildkraften fra en ustoppelig panservogn. Se også hvordan kraften fra Den hellige gral både gir og tar liv, samtidig som Indy og faren kjemper en fortvilet kamp mot klokka i denne tidløse klassikeren på DVD. 
 
Indiana Jones 4: 
Dette eventyret starter i ørkenen Southwest i 1957 - under den kalde krigen. Indy og hans kompanjong George "Mac" McHale (Ray Winstone) har så vidt klart å unngå å møte en fryktet Sovjetisk agent på en øde flyplass. Professor Jones har nå returnert til Marshall College, men finner ut at alt har gått fra galt til verre. Hans nære venn og Dean på universitetet (Jim Broadbent) forklarer Indy at hans siste aktiviteter har fått ham inn i myndighetenes søkelys og de har begynt å presse universitetet for å gi ham sparken. På sin vei ut av byen møter Indiana den unge og rebelske Mutt (Shia LaBeouf) som både bærer et sterkt nag, men har også et forslag til den eventyrlystne arkeologen: Hvis han hjelper Mutt på en ekspedisjon med dype personlige motiv kan Indy høyst sannsynlig gjøre en av de mest spektakulære oppdagelsene i historien, han kan finne den legendariske Krystallhodeskallen fra Akator; en sagnomsust hodeskalle med mye fasinasjon, overtro og frykt knyttet til seg.

Men da Indy og Mutt skal sette av gårde til de fjerne strøk i Peru, et land med gamle gravsteder, glemte oppdagere og en by som ryktes skal bestå av rent gull, skjønner de at de ikke er alene i sin søken. De sovjetiske agentene er også fått ferten av Krystallhodeskallen. Lederen for disse agentene er den iskalde og slående vakre Irina Spalko (Cate Blanchett). Spalkos militære spesialenhet søker over hele verden etter den mystiske krystallhodeskallen som de tror at kan hjelpe Sovjet til å få verdensherredømmeom de bare kan dekode dens hemmelighet.

Indy og Mutt må finne en måte å unngå de hensynsløse sovjeterne, følge en tilsynelatende ugjennomtrengelig sti av mystikk, kjempe mot fiender og venner med uvisse motiv og de må, på toppen av alt, passe på at Krystallhodeskallen ikke faller i hendene...

 

Format DTS HD - Master Audio
Lyd Engelsk
Undertekster Dansk Finsk Norsk Svensk
Sjanger Action Fantasy/eventyr Klassiker Boks
Formater Blu-ray
Opprinnelige tittelen Indiana Jones 1-4 (Blu-ray)
Direktør Steven Spielberg
Innspillningsår 1981, 1984, 1985, 2008
Skuespillere Cate Blanchett Harrison Ford John Rhys-Davies Kate Capshaw Paul Freeman River Phoenix Shia LaBeouf
Filmformat Anamorphic
Lengde 640
Region 2 (Europa)
Aldersgrense 15 år
Utgave Nordisk omslag
Ekstramateriale

 

ON SET with RAIDERS OF THE LOST ARk
Witness the making of Raiders as it happened with newly revealedfootage that puts you on the set during production, alongside filmmakers, cast and crew.
Film Foursome: The "Making of" all 4 Indiana Jones films
Join filmmakers Steven Spielberg and George Lucas for an up-close look at each production, and the evolution of the original action hero, Indiana Jones.
Behind-the-scenes PEEKS:
Stunts, Sounds, Special Effects and more!
Indiana jones timelines
The return of a legend
Pre-production
TrAILERS
Credits

EAN 8717418581381
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser