Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Chicago Fire - Season 1-8 (48 disc) (Import)

Til kassen

Se også

Chicago Fire - Season 1-8 (48 disc) (Import)

Skriv en anmeldelse


999 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid
    Fra 2 arbeidsdag
  • Selges og sendes av CDON
  • Drama, TV-serie, Import, Boks
  • DVD
  • 2020
  • Importfilm

Season 1: English
Season 2-6: English, Swedish, Norwegian, Danish, Finnish
Season 7-8: English

All the episodes from the first eight seasons of the US drama following the lives of the firefighters and paramedics of Chicago Firehouse 51. Overseen by Battalion Chief Wallace Boden (Eamonn Walker), the team includes Lieutenant Matthew Casey (Jesse Spencer), Kelly Severide (Taylor Kinney), Gabriela Dawson (Monica Raymund) and Christopher Herrmann (David Eigenberg). Season 1 episodes are: 'Pilot', 'Mon Amour', 'Professional Courtesy', 'One Minute', 'Hanging On', 'Rear View Mirror', 'Two Families', 'Leaving the Station', 'It Ain't Easy', 'Merry Christmas, Etc.', 'God Has Spoken', 'Under the Knife', 'Warm and Dead', 'A Little Taste', 'Nazdarovya!', 'Viral', 'Better to Lie', 'Fireworks', 'A Coffin That Small', 'Ambition', 'Retaliation Hit', 'Leaders Lead', 'Let Her Go' and 'A Hell of a Ride'.

Season 2 episodes are: 'A Problem House', 'Prove It', 'Defcon 1', 'A Nuisance Call', 'A Power Move', 'Joyriding', 'No Regrets', 'Rhymes With Shout', 'You Will Hurt Him', 'Not Like This', 'Shoved in My Face', 'Out With a Bang', 'Tonight's the Night', 'Virgin Skin', 'Keep Your Mouth Shut', 'A Rocket Blasting Off', 'When Things Got Rough', 'Until Your Feet Leave the Ground', 'A Heavy Weight', 'A Dark Day', 'One More Shot' and 'Real Never Waits'. Season 3 episodes are: 'Always', 'Wow Me', 'Just Drive the Truck', 'Apologies Are Dangerous', 'The Nuclear Option', 'Madmen and Fools', 'Nobody Touches Anything', 'Chopper', 'Arrest in Transit', 'Santa Bites', 'Let Him Die', 'Ambush Predator', 'Three Bells', 'Call It Paradise', 'Headlong Toward Disaster', 'Red Rag the Bull', 'Forgive You Anything', 'Forgiving, Relentless, Unconditional', 'I Am the Apocalypse', 'You Know Where to Find Me', 'We Called Her Jellybean', 'Category 5' and 'Spartacus'. Season 4 episodes are: 'Let It Burn', 'A Taste of Panama City', 'I Walk Away', 'Your Day Is Coming', 'Regarding This Wedding', '2112', 'Sharp Elbows', 'When Tortoises Fly', 'Short and Fat', 'The Beating Heart', 'The Path of Destruction', 'Not Everyone Makes It', 'The Sky Is Falling', 'All Hard Parts', 'Bad for the Soul', 'Two Ts', 'What Happened to Courtney', 'On the Warpath', 'I Will Be Walking', 'The Last One for Mom', 'Kind of a Crazy Idea', 'Where the Collapse Started' and 'Superhero'.

Season 5 episodes are: 'The Hose Or the Animal', 'A Real Wake-Up Call', 'Scorched Earth', 'Nobody Else Is Dying Today', 'I Held Her Hand', 'That Day', 'Lift Each Other', 'One Hundred', 'Some Make It, Some Don't', 'The People We Meet', 'Who Lives and Who Dies', 'An Agent of the Machine', 'Trading in Scuttlebutt', 'Purgatory', 'Deathtrap', 'Telling Her Goodbye', 'Babies and Fools', 'Take a Knee', 'Carry Their Legacy', 'Carry Me', 'Sixty Days' and 'My Miracle'. Season 6 episodes are: 'It Wasn't Enough', 'Ignite On Contact', 'An Even Bigger Surprise', 'A Breaking Point', 'Devil's Bargain', 'Down Is Better', 'A Man's Legacy', 'The Whole Point of Being Roommates', 'Foul Is Fair', 'Slamigan', 'Law of the Jungle', 'The F Is For', 'Hiding Not Seeking', 'Looking for a Lifeline', 'The Chance to Forgive', 'The One That Matters the Most', 'Put White On Me', 'When They See Us Coming', 'Where I Want to Be', 'The Strongest Among Us', 'The Unrivaled Standard', 'One for the Ages' and 'The Grand Gesture'. Sesaon 7 episodes are: 'A Closer Eye', 'Going to War', 'Thirty Percent Sleight of Hand', 'This Isn't Charity', 'A Volatile Mixture', 'All the Proof', 'What Will Define You', 'The Solution to Everything', 'Always a Catch', 'Inside These Walls', 'You Choose', 'Make This Right', 'The Plunge', 'It Wasn't About Hockey', 'What I Saw', 'Fault in Him', 'Move a Wall', 'No Such Thing As Bad Luck', 'Until the Weather Breaks', 'Try Like Hell', 'The White Whale' and 'I'm Not Leaving You'.

Season 8 episodes are: 'Sacred Ground', 'A Real Shot in the Arm', 'Badlands', 'Infection: Part I', 'Buckle Up', 'What Went Wrong', 'Welcome to Crazytown', 'Seeing Is Believing', 'Best Friend Magic', 'Hold Our Ground', 'Where We End Up', 'Then Nick Porter Happened', 'A Chicago Welcome', 'Shut It Down', 'Off the Grid', 'The Tendency of a Drowning Victim', 'Protect a Child', 'I'll Cover You', 'Light Things Up' and '51's Original Bell'.
Opprinnelige tittelen:
Chicago Fire
Annie Ilonzeh
Christian Stolte
David Eigenberg
Eamonn Walker
Jesse Spencer
Joe Minoso
Jon Seda
Kara Killmer
Miranda Rae Mayo
Monica Raymund
Randy Flagler
Steven Boyer
Taylor Kinney
Yuri Sardarov
2 (Europa)
15 år
  • Interactive Menus
  • Bonus Footage
  • Behind The Scenes


Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.