Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Beck: 17-20 Box (4 disc)

-30%
Beck: 17-20 Box (4 disc)
Beck: 17-20 Box (4 disc)
69 kr
Anbefalt pris: 99 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    Fra 2 arbeidsdag
  • Selges og sendes av CDON

Overvåk produktets pris

  • Thriller, Boks, Svensk film, Crime
  • DVD
  • 2007
  • Nordisk omslag
GRIBBEN
Den tidligere idrettsministeren John Vedén forsvinner sporløst etter et sent møte i det sosialdemokratiske kanselliet. Siden Margareta Oberg er en nær venn av Vedén gir hun Martin Beck og hans kolleger i oppdrag å undersøke forsvinningen. Beck-gruppen kartlegger Vedéns siste døgn som fører dem inn i Stockholms illegale spilleverden, der de støter på navnet Gribben. Hvem er Gribben? Har Vedéns forsvinning med spill å gjøre eller fi nnes det en politisk kobling?

ADVOKATEN
En kjent stjerneadvokat blir brutalt myrdet av en maskert mann i sin leilighet. I leiligheten befinner det seg også en ung vakker kvinne som lykkes i å flykte og får varslet politiet. Beck-gruppen kobles inn og finner et klart motiv for mordet: Advokaten skulle avslutte et søksmål mot et multinasjonalt selskap, som ble anklaget for å ha forgiftet grunnvannet til en liten by, noe som har gitt hans klient alvorlige mén. Advokaten hadde gode sjanser til å vinne, med nye og viktige beviser i saken. Nå renner tiden ut for hans klient og spørsmålet er om han vil overleve saken. Dessuten har det nye bevismateriale forsvunnet. Når Beck-gruppen starter sin etterforskning og nøster opp advokatens liv, finnes det flere mistenkte personer, som alle har motiv til å ta advokaten av dage...

EKSTREM TILSTAND
En brutalt mishandlet kvinne, Monika, lykkes i å rømme fra hjemmet med sine to barn. Straks etter finnes liket av en mann i huset, og mordet er resultat av et slagsmål. Blod fra kjøkkenet er i overensstemmelse med Monikas DNA. Beck-gruppen gjør alt for å fi nne Monika og hennes to sønner, men familien er sporløst forsvunnet, og mordmistankene mot henne styrkes. Hos et krisesenter får Beck vite at Monika og barna er gått i skjul. Av frykt for represalier nekter Monika og møte politiet og fortelle hvem som har mishandlet henne. Hvorfor? Hennes plageånd er jo allerede død ...

JENTA I JORDKJELLEREN
I en tilgrodd jordkjeller blir en fem år gammel pike funnet død. Det er satt fram dagfersk mat til henne, men de rettsmedisinske undersøkelsene viser at hun har vært død en stund. Ingen barn i nærheten er meldt savnet, hvem er hun? Hvordan døde hun? Hvem har satt fram mat til henne? I området rundt jordkjelleren finnes bare et enslig gårdsbruk og en herregård. Bruket er forlatt og eieren forsvunnet. Familien på herregården har ingen opplysninger, eller forsøker de å skjule noe... Martin Beck og Gunvald Larson begynner etterforskningen av dette makabre funnet, der sporene begynner i skogene ved Stockholmsområdet og avsluttes langt utenfor den svenske riksgrensen.

Format:
Dolby Digital 5.1
Dolby Surround
Lyd:
Svensk
Undertekster:
Dansk
Finsk
Norsk
Svensk
Sjanger:
Thriller
Boks
Svensk film
Crime
Formater:
DVD
Opprinnelige tittelen:
Beck: 17-21 Box
Innspillningsår:
2007
Skuespillere:
Ingvar Hirdwall
Mikael Persbrandt
Peter Haber
Filmformat:
Anamorphic
Lengde:
360
Region:
2 (Europa)
Aldersgrense:
15 år
Utgave:
Nordisk omslag
EAN:
5708758693011

Vis flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .