Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Beck: 13-16 Box (4 disc)

3 for 250 kr

Beck: 13-16 Box (4 disc)
Beck: 13-16 Box (4 disc)
99 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    Fra 2 arbeidsdag
  • Selges og sendes av CDON

Overvåk produktets pris

Inngår i kampanjen :

3 for 250 kr
  • Thriller, Boks, Svensk film, Crime
  • DVD
  • 15
  • Nordisk omslag
GUTTEN I GLASSKULEN
Moren til den autistiske Jack, Mona Svensson, blir funnet drept i sitt hjem. I husets finstue sitter Monas elleveårige alvorlig handikappede gutt blodig og med mordvåpnet - en stållampe - i hånden. Jack klarer ikke å kommunisere med den opprørte omverden og slutter også med sin eneste yndlingsbeskjeftigelse - tegning. Men skjuler den tause gutten en uforløst sannhet? En sannhet andre rundt gutten ikke vil ha ut ...?

SISTE VITNE
I løpet av ett døgn blir to kvinnelik funnet i Stockholm med ansiktene fryktelig vansiret av syre. Ingen av de drepte kan identifiseres og alt tyder på at det er den samme psykopatiske gjerningsmannen som herjer. Alt mannskap settes inn, men før etterforskningen er kommet skikkelig i gang, blir et nytt kvinnelik funnet. En detalj leder nå til en merkelig avsløring: Samtlige ofre er prostituerte fra Latvia, og samtlige er AIDS-syke.

UKJENT AVSENDER
En revisor blir funnet skutt på langtidsparkeringen på Arlanda flyplass. Mannen har hverken billett eller bagasje, men Martin Beck får oppklart at den myrdede hadde booket en enkeltbillett til Malaysia. Hans konti er tømt for anselige beløp - tilsynelatende med henblikk på å forlate landet for alltid. Samtidig med etterforskningen arbeider en journalist på høytrykk for å avsløre svindel med atomskrot og EU-midler. En sammensvergelse som rekker langt utenfor landets grenser ...

ANNONSEMANNEN
En kvinne blir brutalt overfalt under en sykkeltur i skogen. Det lykkes henne å slite seg løs og under flukten får hun slått på mobiltelefonen sin og får akkurat forbindelse med sin mann, før stemmen hennes forsvinner. Mannen ringer desperat til politiet. Beck og hans folk finner et kvinnelik i skogen. I forbindelse med oppklaringen av forbrytelsen dukker et mobilnummer opp. Et nummer som tilsynelatende stammer fra en annonse.

Format:
Dolby Digital 5.1
Dolby Surround
Lyd:
Svensk
Undertekster:
Dansk
Finsk
Norsk
Sjanger:
Thriller
Boks
Svensk film
Crime
Formater:
DVD
Opprinnelige tittelen:
Beck: 13-16 Box
Innspillningsår:
15
Skuespillere:
Ingvar Hirdwall
Mikael Persbrandt
Peter Haber
Filmformat:
Anamorphic
Lengde:
370
Region:
2 (Europa)
Aldersgrense:
15 år
Utgave:
Nordisk omslag
EAN:
5708758693004

Vis flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.