Zhiyun Smooth Q2

1359 kr
fra 105 kr i mnd
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Zhiyun Smooth Q2 er en liten motordrevet 3-akset stabilisator for mobiltelefoner som gir mulighet til stødigere videoopptak med mykere og mer profesjonell følelse. Den gir også mange kreative muligheter til filmproduksjonen, takket være spesialeffekter som Vortex Mode, Dolly Zoom, timelapse og motivfølgende modus.


Med en batteritid på oppimot 17 timer er dette et perfekt tilbehør for vloggere, YouTubere og andre innholdsskapere. Best av alt – det superkompakte designet gjør at man alltid kan ha den med seg!


Rask montering
Zhiyun Smooth Q2 er kompatibel med de fleste mobiltelefoner på markedet, også store premium-modeller med etui montert. F.eks. iPhone 11 Pro Max og Samsung Galaxy S10 Plus. Den justerbare holderen kan justeres til en maksimal bredde på 85mm, og fungerer også med mobilen plassert i høydeformat, perfekt hvis man vil filme for Instagram. Takket være et smart utformet hurtigfeste tar det bare et øyeblikk å montere eller ta av telefonen.


Smooth Q2 er produsert av sterk og holdbar aluminiumslegering og har et behagelig håndtak med mykt silikonbelegg for å gi best mulig grep. En stor og brukervennlig joystick på håndtakets bakside gjør det enkelt å manøvrere gimbalen.


Mobil filmproduksjon på et nytt nivå
Zhiyun Smooth Q2 gir tilgang til en rekke spesialfunksjoner som tar filmproduksjonen til et helt nytt nivå.


Following Mode stabiliserer rystelser, men tillater større bevegelser slik at du kan sikte kameraet slik du vil, mens Pan Following Mode holder horisonten rett i bildet til enhver tid. Lock Mode låser gimbalen i ønsket retning, så at kameraet hele tiden peker mot motivet uansett hvordan du beveger deg. Full Range POV Mode følger med i alle bevegelser, også hellinger, slik at videoen leverer en god følelse av tilstedeværelse. Vortex Mode gir actionscener en ekstra dimensjon ved å snurre mobilen 360 grader rundt kameraets akse.


Sammen med appen Zy Play får man også tilgang til avanserte timelapse-opptak, panorama-fotografering og Object Tracking. Markér ønsket objekt på mobilskjermen, så sørger stabilisatoren for at det alltid befinner seg i bildet. Man kan også filme med en såkalt Dolly Zoom eller Vertigo-effekt, der mobilens zoom benyttes for å skape en dramatisk effekt som er brukt i mange klassiske Hollywood-produksjoner!


Batterilevetid for en full dags produksjon
De kraftige litiumion-batteriene i Smooth Q2 gir en driftstid på opptil 17 timer. Ladingen går fort og etter bare 3 timer er gimbalen klar for nye oppdrag. Den kan dessuten fungere som powerbank og brukes for å lade mobiltelefonens batteri så du ikke trenger å være redd for at gå tom for strøm midt i filmproduksjonen.


Egenskaper


 • Superkompakt gimbal for mobiltelefoner
 • 3-akset motorisert stabilisering
 • Fungerer også med mobilen i høydeformat (f.eks. for Instagram-video)
 • Passer de fleste iPhone- og Android-mobiler, også plus-modeller
 • Hurtigfeste for enkel montering av telefonen
 • Stor, brukervennlig joystick for manøvrering
 • Spesialfunksjoner for spennende filmeffekter
 • Motivfølging, timelapse- & panorama-modus i appen ZY Play (iOS & Android)
 • Opptil 17 timers driftstid på én lading
 • Lad mobilen fra stabilisatorens batterierInformasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 321 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 183 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 105 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »