Yamaha WX-010 Svart Portable BT WiFi

Yamaha WX-010 Svart Portable BT WiFi
Tips en venn
1890 kr
fra 124 kr i mnd
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.
 • MusicCast
 • Stream via Bluetooth® eller med AirPlay®
 • Touch-knapper
 • Kan enkelt henges på veggen
 • Bruk to enheter og koble stereo

Kompakt størrelse, stor glede

Med bare denne ene enheten, kan du nyte alle dine favoritt musikk, der du ønsker. Med MusicCast kompabilitet, er WX-010 den mest praktisk og kompakt lyd løsning. Åpne døren til en ny musikk stil!

MusicCast er en revolusjon innen nettverkslyd. Du kan bruke alle MusicCast produktene dine sammen - eller hver og en for seg, du bestemmer selv. Du kontrollerer alt fra en og samme app, designet for å være innovativ, rast og enkel å bruke. Om du velger en soundbar, en trådløs høyttaler, en AV Receiver eller HiFi komponenter spiller ingen rolle, du velger og matcher sammen det som best passer deg og ditt hjem. Du kan også bygge ut systemet ditt ved en senere anledning. MusicCast gir alle, all musikk, overalt.

Spill av innehold fra en annen MusicCast-enhet, eller fra en Blu-ray eller CD-spiller som er tilkoblet til et MusicCast produkt - all musikk blir tilgjengelig i alle rom. Om du har musikk lagret på en PC eller NAS kan du enkelt via DLNA spilla av denne musikken også, alt som kreves er at enhetene er tilkoblet til samme nettverk. Du kan til og med dele eksternt innkoblede lydkilder som TV eller BD-spiller. Lyden som du sender til WX-010 med Bluetooth kan også sendes videre til en annen MusicCast-enhet i et annet rom.

En kompakt form på kun 120mm bred, 160mm høy og 130mm dyp gjør at denne høyttaleren enkelt kan brukes i alle rom. Og med ett nøkkelhullformet hull på baksiden kan du enkelt henge den på veggen.

WX-010 har et enkelt design som enkelt kan matche med innredningen din. Touch knappene gjør at den er behagelig å bruke. Stoffet er av samme som på YAS-306 noe som gjør at de følger samme stil.

WX-010 er en 2-veishøyttaler med en 2,5cm diskant og et 9cm basselement. Passive element på både høyre og venstre siden gjør at lyden er robust og dynamisk, trotts at høyttaleren har en kompakt størrelse.

Du kan høre på alle musikk-kilder fra smarttelefonen din via trådløs Bluetooth® eller Airplay® tilkobling. Du kan spilla av musikken fra et musikkprogram, radio-apper eller Youtube.

WX-010 er utstyrt med den seneste Bluetooth-teknikken, noe som gjør det lettere enn noen gang å nyte trådløs musikk. WX-010 kan ikke bare ta imot Bluetooth, men du kan også sende Bluetooth-signaler. Veldig kjekt om du vil streame musikk fra WX-010 til et Bluetooth-headset eller til en Bluetooth-høyttaler.

To WX-010 kan kobles sammen via MusicCast appen, slik at du får en venstre og en høyre kanal for stereolytting. Med denne funksjonen får man et betydelig bredere lytte-område. 

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Varemerke Yamaha
Strømstyring AC-adapter
Wireless Network true
RMS Power 25 W
Bluetooth true
AirPlay true
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 409 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 227 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 124 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »