Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
Yamaha TW-E3B True Wireless Black
Yamaha TW-E3B True Wireless Black
Yamaha TW-E3B True Wireless Black
Yamaha TW-E3B True Wireless Black

1 / 4

Yamaha TW-E3B True Wireless Black

(33 anmeldelser)
990 kr
HÖRLURAR SOM ANPASSAR SIG TILL DIG OCH DIN MILJÖ Med vår unika och egenutvecklade teknik har vi skapat de enda hörlurarna som verkligen anpassar sig till dig och din miljö. TA RÄTT SPÅR TILL ETT LIV AV LYSSNING Listening Care Med balanserat lju
Les mer

HÖRLURAR SOM ANPASSAR SIG TILL DIG OCH DIN MILJÖ
Med vår unika och egenutvecklade teknik har vi skapat de enda hörlurarna som verkligen anpassar sig till dig och din miljö.

TA RÄTT SPÅR TILL ETT LIV AV LYSSNING
Listening Care
Med balanserat ljudtryck och frekvens
Nivåerna justeras automatiskt vilket skyddar dina öron så att du kan lyssna på morgondagens nya ljud

TRUE SOUND
From a studio session with your favorite artist to the best seat at a live concert, hear every detail with lifelike realism. These extraordinary earbuds combine Yamaha acoustic and electric technologies, enabling them to defy the sonic limitations of their compact housings.

Bekväm passform, större musikupplevelse
Det kompakta höljet garanterar perfekt passform, även för små öron. Och eftersom det finns fyra olika stora öronkuddar kan du vara säker på att få den passform som är bäst för just dig. Exceptionellt bekväma, även under lång tid, och utan att öronen blir trötta ger de dig lyssningsglädje av högsta kvalitet, exceptionell isolering och maximal komfort.

Var alltid nära musiken, i hela 24 timmar
Du vill kunna spendera så mycket tid som möjligt med dina favoritlåtar, därför ingår ett batteri med lång livslängd som kan användas i ungefär sex timmar på en enda laddning. Om du använder laddfodralet kan du använda det kontinuerligt i upp till 24 timmar. Och inte bara till musik – titta på videoinnehåll trådlöst på din smarttelefon under långa perioder och upplev ditt favoritinnehåll när du vill.

T

Torby

For 3 måneder siden

Jeg deltar som testpilot via Smartson og har kjøpt produktet til redusert pris. De var kludrete å koble til mobil (testet på iPhone), og det måtte 3-4 forsøk til. Men når de først ble tilkoblet, så fungerte de godt etterpå. De var umulig å få til å fungere på PC, så med mindre du klarer deg med kun en øreplugg tilkoblet, kan de anses som ubrukelige til det formålet. De har svært gode tilpasningsmuligheter med de medfølgende avtagbare hettene i forskjellige størrelser. Jeg mistet dem aldri en eneste gang, og de satt som støpt. Lyden var noe lav og flat "out of the box", men med noen instillinger på telefonen, og plutselig "ut av det blå", så ble lyden noe bedre, og fult brukende. I det minste til telefonsamtaler og nettmøter. I begynnelsen hørtes det også ut som alle du snakket med i telefonsamtaler var langt borte i det fjerne, men på den positive siden ble jeg hørt tydelig av motparten. Til nettmøter på teams og zoom fungerte de godt. Tenkte å bruke dem under pendling på sykkel, men skal man ta hensyn til brukerveiledningen må de ikke bynyttes kjørende eller syklende. Greit å være klar over. Til avspilling av musikk og video var lyden litt "skrikende", men dette løste seg delvis ved å senke lyden. Batterilevetiden var til å begynne med svært ubrukelig, og de trengte lading etter 15 minutters bruk. Men etter 4-5 ladinger så ble batterilevetiden bedre, og nå holder de noen timer med aktiv bruk før de må lades igjen. Siden de ble kjøpt til redusert pris, så er de helt ok. Men vil ikke si de er verdt veiledende utsalgspris. Får du dem til halv pris kan de være et ok kjøp, men ellers ville jeg heller styrt unna.

T

Tom

For 3 måneder siden

"Jeg deltar som testpilot via Smartson og har kjøpt produktet til redusert pris." Det er absolutt ingenting i veien med lyden ved avspilling av musikk eller video, men under samtaler fungerer de ikke i det hele tatt. Enormt med hul lyd, og vanskelig å høre de i andre enden.

H

Hmyrer

For 3 måneder siden

Deltar som tester for Smartson, men dette er noe jeg ville ha kjøpt! Et veldig bra trådløst headset til under 1000 kr. Til sammenligning så bruker jeg Sony sitt topp over the ear headset MX4 som sammenligningsgrunnlag. Med tanke på st enn må ut med over 3K for det og under 1 k for dette, så er jeg positivt overrasket over lyden på dette. Diskanten er overraskende bra, selv om enn mangler litt «oomph» på bassen. Poden i fra Yahama virker stødig, og selv om venstre headset falt ofte ut (grunnet min trange øregang), så har det ikke fått synlige skader. Det følger med flere propper, lader og en fin liten boks for poddene. Batteritiden virker til å holde det produsenten sier, og appen er Ok. Det som for et stort minus i fra meg, er at i motsetning til bl.a Apple, og Sony, som må en avparre både høyre og venstre (skulle gjerne kunne fjernet begge på en gang), og det er vanskelig å bruke på flere enheter. Testet på en iPhone X, en Asus Rog 3 og en IPad Pro 2018, og funker bra på alle

Ja, jeg anbefaler denne varen

T

Taripia

For 3 måneder siden

Kjøpte disse hos smartson for å teste disse. Jeg ville ikke kjøpt dem ellers. Dårlig lydkvalitet, ubehagelig i ørene og faller av og til ut. Orginalprisen var noe høyere enn jeg betalte, men et desverre ikke for verdt mer enn prisen dere selger dem for

L

Lynn

For 3 måneder siden

Jeg deltar som testpilot via Smartson og har kjøpt produktet til redusert pris. Jeg har brukt de i et par uker nå og synes de er helt greie. Lydbildet er litt flatt. Men de sitter godt i ørene og har god batterilevetid. Har ikke opplevd at de faller ut en eneste gang De er noe støydempende for bakgrunnslyder når de er i bruk og når de ikke er i bruk, men fortsatt i øret. Ved anrop fra mobil er lyden også litt flat, men de funker helt fint. Motparten hører deg klart og tydelig. Veldig enkle å ta med seg. Helt greie som sagt, men ikke for feinshmeckere av lyd.