Tilbake til start
Yamaha ATS-B200 Soundbar Black
Yamaha ATS-B200 Soundbar Black
Yamaha ATS-B200 Soundbar Black
Yamaha ATS-B200 Soundbar Black
Yamaha ATS-B200 Soundbar Black

1 / 5

Yamaha ATS-B200 Soundbar Black

2 990 kr
Tenk deg at du ser en film og hører den myke dryppingen av regn rundt deg. Eller til og med brølet fra et helikopter som flyr over deg. Når du kobler til denne lydplanken, hører du fantastisk lyd fra alle kanter. Det er den slags fordypelse du rett
Les mer

Tenk deg at du ser en film og hører den myke dryppingen av regn rundt deg. Eller til og med brølet fra et helikopter som flyr over deg. Når du kobler til denne lydplanken, hører du fantastisk lyd fra alle kanter. Det er den slags fordypelse du rett og slett ikke får fra TV-høyttalere.

Lydplanke med virtuell 3D-surroundlyd, innebygd subwoofer og Clear Voice.

  • Doble innebygde subwoofere for dyp bass i en slank design
  • Clear Voice for forbedret stemmekvalitet
  • DTS® Virtual:X™ for virtuell 3D surroundlyd
  • Bluetooth® tilkobling for strømming av trådløs musikk
  • Enkel å sette opp og bruke med HDMI™ og Sound Bar kontroll-app

OVERSIKT OVER ATS-B200
Det er enkelt å sette pris på fantastisk lyd. Og nå er det enkelt å få det, også. Derfor har vi gjort denne kraftige lydplanken enkel å bruke og enkel å like.

ØYEBLIKKELIG FORDYPNING
Så snart du trykker på Play, hører du lyd fra venstre, høyre, bakfra og til og med over deg. Virtuell 3D-surround- og DTS virtual:X-teknologi kombineres slik at hele kroppen omsluttes av lyd.

ENKEL Å KONFIGURERE, ENKEL Å BRUKE
Rask konfigurering

Det tar bare noen minutter å montere lydplanken, før du kan nyte en umiddelbar oppgradering av lyden. Bare plasser lydplanken under TV-en eller bruk nøkkelhullmonteringen til å montere den på veggen.

Praktisk kontroll
Du kan enkelt justere lydmodi, volum og mye mer med Sound Bar Remote-appen for den mobile enheten. I tillegg gjør en HDMI ARC-tilkobling det mulig å kontrollere TV-en og lydplanken med kun én fjernkontroll.

KRYSTALLKLAR LYD
Fyldig bass

Takket være en innebygd dobbel subwoofer vil du oppleve hele bassområdet fra én enkel lydplanke.

Klar stemme
Nå trenger du ikke lenger skru opp volumet for å høre favorittkarakteren din snakke. Clear Voice-teknologi løfter dialog og lydkommentarer frem, slik at stemmene skiller seg fra bakgrunnsstøyen.

4 lydmodi
Optimaliser underholdningen med et utvalg av lydmodi spesielt utformet for musikk, filmer, spill eller TV.

LETTVINT LYTTING
Koble lydplanken sammen med hvilken som helst Bluetooth®-kompatibel enhet for å streame favorittmusikken, -podcastene og -underholdningen din.

PASSER RETT INN
Du trenger ikke å gjøre plass til noe annet enn én liten lydplanke. En innebygd subwoofer gjør at denne enheten er kompakt samtidig som den leverer kraftig bass.

Identifikasjon

EAN 4957812660877
Produsentens artikkelnummer AATSB200BL
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser