Wd Bärbar Ssd Mypassport 256Gb

Wd Bärbar Ssd Mypassport 256Gb
Tips en venn

-3%

1449 kr
Anb. pris 1499 kr
fra 108 kr i mnd
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  3-5 arbeidsdager

Selges av Teknikproffset Nordic AB

Mer fra Teknikproffset Nordic AB Teknikproffset Nordic AB er en samarbeidspartner på CDON Marketplace. Karakterene er fra kunder som har handlet hos Merchant Teknikproffset Nordic AB, og blir vurdert etter leveransetid og hvor godt produktet ble pakket.
WD MyPassport Bærbar SSD Utrolig rask filoverføring med hastigheter opptil 540 MB/s Passordbeskyttelse med maskinvarekryptering USB Type-C og USB 3.1 Gen 2 klar; USB 3.0, USB 2.0 og USB-A kompatibel Pålitelig harddisk bygget med pålitelig WD-kvalitet Automatisk sikkerhetskopiering Enkel å bruke 3 års begrenset garanti Den nye standarden for lagring
My Passport SSD er en bærbar lagringsenhet med utrolig raske filoverføringer. Passordbeskyttelse med maskinvarekryptering bidrar til å holde innholdet ditt trygt. Den er en lett å bruke, støtbestandig, kompakt harddisk i en kul, slitesterk design.
Utrolig rask
My Passport SSD er den raskeste My Passport-enheten til dags dato, med leshastigheter på opptil 540 MB/s med USB Type-C-porten for rask dataoverføring. Hastigheten gir høy ytelse for å hjelpe til med å kjøre virtuelle maskiner på datamaskinen.
Maskinvarekryptering
Lagre voksende innhold på My Passport SSD for å avlaste begrenset intern lagring. Du kan skrive inn et passord for å holde den beskyttet med innebygd 256-biters AES-maskinvarekryptering med WD Security-programvare.
Nyskapende teknologi
My Passport SSD er bygget for Mac eller PC, og er kompatibelt med USB Type-C og USB Type-A porter. USB Type-C er klar til å nå lesehastigheter på opptil 540MB/s. Også USB 3.1 Gen 2 klar og USB 3.0, 2.0 og USB-A kompatibel.
WD Pålitelighet
Bygget for å motstå et fall på opptil 2 meter, er det designet fra Western Digital for å være en kvalitetsharddisk, innenfra og ut, for å levere pålitelig ytelse.
Automatisk sikkerhetskopiering
Inkludert WD Backup-programvare gjør det enkelt å automatisk sikkerhetskopiere høykapasitetsfiler til harddisken eller Dropbox Cloud Service-kontoen. Koble den til og glem den! Kompatibel med Apple Time Machine (krever omformatering).
Enkel å bruke
My Passport SSD bærbare harddisk er klar til bruk direkte fra boksen. Enten du sikkerhetskopierer arbeidsdokumenter eller lagrer store mediefiler, bare plugg inn og start opplasting umiddelbart.
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 336 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 190 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 108 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »