Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Tivoli Audio PAL + BT Hvit/Hvit

Til kassen

Se også

Tivoli Audio PAL + BT Hvit/Hvit

(0)
Skriv en anmeldelse
Tivoli Audio PAL + BT Hvit/Hvit
Tivoli Audio PAL + BT Hvit/Hvit
2495 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    1-4 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av CDON
  • FM/AM mottaking
  • Bluetooth streaming
  • AUX-inngang

Nå med Dab+

Med mange av dagens trådløse enheter som er Bluetooth-aktiverte, spesielt vanlig elektronikk som mobiltelefoner, bærbare PC’er og MP3-spillere, ble det en selvfølgelighet for Tivoli Audio å legge til denne viktige egenskapen til vår mest populære bærbare radioen, PAL.

“If you’re in the market for a portable, powerful speaker with great sound, there’s nothing quite like it out there.” – TechCrunch

Tivoli Audios PAL BT legger til trådløs Bluetooth-teknikk utover den følsomme analoge AM/FM-tuneren. Når du ikke hører på favorittradiokanalene dine, kan du høre på favorittmusikken din fra den Bluetooth-aktiverte enheten din. Bare still inn AUX-modus også er du klar til å begynne å høre på musikken din. Så enkelt er det.

Før PAL kom innebar bærbar lyd oftest dårlig lyd. Sånn er det ikke med PAL BT. Takket være Bluetooth trådløs teknikks avanserte A2DP-profil, kombinert med PAL BT’s kjente lydkvalitet vil du aldri gå lei av å høre på musikk.

Og siden Bluetooth teknikken er trådløs trenger du ikke å finne frem en lydkabel til den aktiverte enheten din hver eneste gang du vil høre på musikk via PAL BT. Men du trenger ikke å bekymre deg, AUX-inngangen er fortsatt tilgjengelig, sammen med hørepropputgangen, slik at du kan fortsette med de ‘’gammeldagse’’ trådbundne enhetene.

Riktig portabilitet krever bærbar strøm, og der kommer PAL BT’s NiMH batterypack inn. Den er miljøvennlig, uten minne, og lader batteriet fult på ca. 3 timer. Siden det gir timer av kabelfri avspilling kan du egne mer tid til å lytte og mindre tid til å lete etter strømuttak. 

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.