Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Sylvanian Families, Perserkatt-tvillingene

Til kassen

Se også

Sylvanian Families, Perserkatt-tvillingene

(0)
Skriv en anmeldelse
Sylvanian Families, Perserkatt-tvillingene
Sylvanian Families, Perserkatt-tvillingene
Sylvanian Families, Perserkatt-tvillingene
199 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    1-4 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av CDON
  • Figurset med tillbehör från fantastiska Sylvanian Families
  • Från 3 år

Sylvanian Families er søte små dukker for barn. Perserkatt-tvillingene kommer med figurer av Perserkatt-tvillingene, en flaske og en smokk. Figurene kan styres ved å flytte på hodet. En flaske eller smokk kan puttes i munnen deres. Natalie elsker mat, men hun er ganske kresen i matveien. Hvis hun liker noe, spiser hun overraskende mye, men hvis hun ikke liker noe, så spiser hun kun én bit. Oskar er full av rampestreker, og mamma Linda har et svare strev med å holde styr på han. Linda bruker et stort forkle hjemme fordi Oskar søler tomatsaus eller klemmer henne med sølete hender hver gang hun har på seg favorittklærne sine. Kombiner disse figurene med Familien Perserkatt og Baby Perserkatt (selges separat) for å få alle medlemmene av Familien Perserkatt.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.