Sony Smartband 2 SWR12 med HRM Hvit

Sony Smartband 2 SWR12 med HRM Hvit
Tips en venn
460 kr Midlertidig utsolgt

-61%

Ord. pris 1190 kr

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

 • Smartbånd fra Sony
 • NFC og Bluetooth®
 • Batteritid opptil 5 døgn
 • Vanntett
 • Pulsmåler
 • Hvit

SmartBand 2

Et liv i balanse

Sporing i dag gir deg et bedre liv i morgen

Hold oversikten over alt: puls, bevegelser, søvn og til og med når du er rolig eller engasjert. SmartBand 2 måler puls og stressnivå, slik at du kan avgjøre om dette er en dag for å ta det med ro eller for å kjøre på.

Vær mer deg selv

SmartBand 2 holder øye med pulsen og stressnivået ditt og sjekker hvordan energinivåene dine stiger og faller. På den måten kan du se hva som gjør deg rolig, og hva som får pulsen til å stige – og du kan begynne å gjøre mer av det som er riktig for akkurat deg.

Med fingeren på pulsen

SmartBand 2 har innebygd pulsmåler som sjekker hjertefrekvensen din kontinuerlig, enten du er på farten eller sitter i ro. Se hvilke aktiviteter som får pulsen til å stige, og hvordan hjertet går tilbake til hvilepuls.

Beveg deg slik du vil

Gå, løpe – eller bare skynde seg til neste møte. Uansett hvordan du beveger deg, sporer SmartBand 2 det hele, slik at du kan se hvor aktiv du har vært. Aktivitetssporeren jobber hardt selv mens du sover, og den måler hvor lang og dyp søvnen din faktisk er.

En logg over livet ditt

Sjekk SmartBand 2-dataene fra sist uke, måned, år eller annet i Lifelog-appen. Se dem på tidslinjen sammen med andre Lifelog-oppføringer, blant annet arrangementer, bilder og musikk. Se hvordan ulike aktiviteter, for eksempel en ferie eller favorittlåten din, virker inn på puls og stressnivå – og lær hvordan du får et liv i balanse.

Meldinger og anrop – uten en lyd

Den forsiktige vibrasjonsvarslingen og de valgfrie, fargede LED-lysene på SmartBand 2 gjør deg oppmerksom på nye anrop eller meldinger på telefonen din. LED-lysene skifter avhengig av varseltypen, slik at du kan avgjøre om du skal finne frem telefonen.

En uunnværlig del av antrekket

SmartBand 2 er laget av glatt silikon og er så behagelig å gå med at du kan ha det på deg døgnet rundt. Utskiftbare remmer i ulike farger betyr at det alltid matcher stilen din, enten du skal på møte eller på fest.

SPEC:

Kompatibilitet

Android 4.4 og nyere**
iOS 8.2 og nyere

Vanntett****

IP68
Opptil 3 meters dyp

Tilkobling

NFC
Bluetooth®

Sensorer

Pulsmåler
Akselerometer

Batteri

opptil 5 dager

Design

Fargede LED-lys
Avtakbar hovedenhet        

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 2 Gjennomsnittsvurdering: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Veldig fornøyd! Kan skrive under på det Kåre forteller. Kjempe morsomt, til en billig penge (549kr). En ting som kunne vært bedre er at den burde kunne kobles til treningsapper som Myfitnesspal. Så man slipper å gjøre dette manuelt.

Veldig nyttig!

Hadde førstegenerasjon av Sony sitt smartband tidligere, men oppgraderte nylig til dette, mest pga den innebygde pulsmåleren.

Stort sett bare positive ting å si om det, skritttelleren fungerer utmerket, og skiller bra mellom løping og gåing ( selv når jeg trener intervaller på tredemølle). Du kan sette den til å vibrere opp imot stort sett samtlige apper, som er veldig nyttig, og du vil etterhvert kjenne forskjell på vibreringen også alt ettersom hvilken app det gjelder.

Søvnmodusen er 100% automatisk nå, og jeg slipper å trykke inn en knapp hver gang jeg skal skifte til nattmodus, som er veldig bra ( det var veldig lett å glemme..) Automatisk vekking er også gull, da den vekker deg når du sover på det letteste innenfor en gitt periode du har satt selv.

Bruker det også til å styre musikken på telefonen, og kan også bruke det som utløserknapp for mobilkameraet andre greier.

Batteritiden sammenlignet med det første er vel det som trekker mest ned. Førstegenerasjon holdt som regel i 5-7 dager, men dette holder bare i 2 dager om du bruker hjertepulsmåleren kontinuerlig under treningsøkter etc. Det er allikevel lenger enn tilsvarende bånd fra Fitbit etc eller for den del en Apple klokke, som må lades stort sett hver dag. Det tar forøvrig bare 30 min å fullade, så et stort problem er det ikke ( jeg lader det som regel mens jeg tar meg en dusj om morgonen f.eks).

Det andre minuset er at det ikke går an å legge til ekstra trening som f.eks styrketrening, så på dager du har trent slik vil ikke kaloriforbrenninga være korrekt, men den kan også styres opp imot Google Fit hvir slikt er mulig. Uansett vil den jo merke at du forbrenner mye pga hjertepulsmålingen.

Men alt i alt et veldig bra bånd, og helt klart blant det aller beste på markedet ( om ikke det beste, prisen tatt i bektraktning), og noe jeg absolutt vil anbefale til andre! For apple-folk støtter det nå også IOS.

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 171 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 108 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 73 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »