5.1 -Hjemmekinoanlegg med lyd med høy oppløsning

Sony BDV-N9200WB 5.1 -Hjemmekinoanlegg, Svart

Sony BDV-N9200WB 5.1 -Hjemmekinoanlegg, Svart
Tips en venn

-20%

7161 kr
Ord. pris 8990 kr
fra 315 kr i mnd
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  3-8 arbeidsdager

Fraktfritt

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.
 • Fraktfritt
 • Gled deg over 5,1 ch lydavspillingen med høy oppløsning Gulvhøyttalere
 • Høre kraftig, forvrengningsfri lyd fra kompakt design med magnetisk væske høyttalere
 • Få øyeblikkelig streaming fra -smarttelefonen med NFC og Wi-Fi
 • Opplev Hodetelefonenes akustikk en live på scenen eller kinosal med DSP-teknologi
 • Føles som om du er på Stadion med Live fotballmodus

Bilde av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®

Høyoppløselig lyd – musikken slik artisten hadde tenkt seg

Høyoppløselig lyd fungerer slik at analog lyd blir konvertert til digital lyd raskere og mer presist enn CD-er. Høyoppløselig lyd kan ha en hastighet på 24 biter / 96 kHz og dermed fange inn mer av detaljene og nyansene i musikken. Lytt til låtene dine slik de ble spilt inn, uten å gå på akkord med lyden.

Bilde av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®

Renere musikk med digital lydforbedringsmotor

DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) løfter oppskalert lyd til en kvalitet som er overlegen CD-lyd. Ved å bruke rettighetsbeskyttede algoritmer fra Sony for å gjenopprette harmonien og de fine musikalske strukturene som går tapt når lydfiler komprimeres, kan lyttere glede seg over lyd med en oppløsning som er nærmere det opprinnelige opptaket.

Bilde av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®

Nyt hver tone med S-Master HX digital forsterker

Tradisjonelle forsterkere krever flere konverteringer fra digitalt til analogt – og alt dette påvirker kvalitet. Sony S-Master HX-forsterkeren er 100 % digital, for kraft uten forvrengning. En digital signalprosessor (DSP) analyserer den digitale filen. Deretter konverterer S-Master HX-forsterkeren signalet til en analog bølge som er nærmere høyoppløselig lyd. Til slutt går signalet gjennom et lavpassfilter (LPF) for nøyaktig lydgjengivelse.

Bilde av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®

Laget for lytting sammen med ClearAudio+

Det er bare Sony som kan tilby ClearAudio+, et verktøy som optimaliserer lydformater og automatisk justerer TV-lyden for en altoppslukende lytteopplevelse. Hør musikken, dialogen og omgivelseseffektene med høyere oppløsning og større klarhet, uansett hva du ser på.


Bilde av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®

Mer kraft, mindre plass med høyttalere med magnetisk væske

Magnetisk væske-teknologien ble opprinnelig utviklet for NASA, men Sony tar i bruk denne innovasjonen i hjemmelyd. Ved å fjerne dempingen reduserer magnetisk væske avstanden mellom svingspolen og membranen, noe som gir bedre signaloverføring, redusert forvrengning – og en mindre høyttaler.

Bilde av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®

5.1-kanals omgivelseslyd og RMS-effekt

Lytting på et helt nytt nivå med støtte fra 5 høyttalere og en kraftig subwoofer som skaper intens omgivelseslyd som ikke utelater noen detaljer. 1200 W med total RMS-effekt gir den energien som kreves for en kraftig lydopplevelse.

Bilde av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®

Behold klarhet med superdiskanthøyttalere

Montering av WD-superdiskanthøyttalere på forsiden og øverst på hver høyttaler skaper et stort lydfelt som bevarer kvaliteten over hele området. Høyfrekvente toner gjengis fortsatt med den skarpheten og det detaljnivået som du er vant med fra høyoppløselig lyd.

Bilde av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®

Glimmerforsterket basshøyttaler med membran i cellulose

De fleste høyttalere bruker papirmembraner som strekker seg og forvitrer over tid, noe som fører til forvrengt lyd. Glimmerforsterket basshøyttaler med membran i cellulose er sterkere og stivere enn tradisjonelle høyttalermaterialer. Dette gjør at den holder formen, selv når den beveger seg under høyt trykk og ved stor hastighet. Dette gir et bredere frekvensområde, raskere respons og klarere lyd.

Bilde av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®

Like klart som i virkeligheten med 4K-oppskalering

Opplev fire ganger flere detaljer enn i Full HD med 4K-oppskalering. Inni Blu-ray Disc™-spilleren konverterer en brikke standard videokilder, for eksempel 480p, 720p og 1080p, til et signal som er nærmere 4K-oppløsning (3840 x 2160). Denne gir bildet åtte millioner piksler for skarpere og mer detaljerte bilder. Fargene er gjengitt i utrolig detaljrikdom, lysstyrken, nyanse og metning vedlikeholdes, og med høyere bildekvalitet kan du sitte nærmere skjermen og få et bredere synsfelt

Bilde av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®

Deling av media er enkelt med Miracast™

Speil skjermen til smarttelefonen på TV-en og del filmer, videoer og bilder. Bare trykk en NFC-aktivert enhet mot BDV-N9200W for å få en øyeblikkelig trådløs tilkobling med Miracast.

Bilde av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®

One touch-lytting for å spille av musikk øyeblikkelig

NFC-teknologi (Near Field Communication) fjerner behovet for kabler og kompliserte oppsett. Bare berør en NFC-aktivert smarttelefon eller annen enhet* mot N-merket og start musikken. Ikke NFC? Ikke noe problem. Du kan også koble sammen enhetene manuelt i Bluetooth®-innstillingene. *Se kompatible enheter

Bilde av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®

Samle musikken din med SongPal-appen

SongPal-appen gjør at du raskt og intuitivt kan administrere lydopplevelsen. Du trenger bare å installere den på mobiltelefonen for å ta kontroll over musikkavspilling, enhetsinnstillinger og mer – alt ved hjelp av én app. Du kan til og med ta kontroll over Internett-tjenester som Spotify og Pandora. Overfører eierskap av strømming fra enhet til enhet – slik at strømmingen fortsetter når telefonen er tom for strøm.

Bilde av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®

Digital Music Arena er som å være på konsert 

Rock løs med Digital Music Arena, og opplev den karakteristiske akustikk til O2 London Arena i ditt eget hjem. Ved hjelp av pulssignaler strukket over tid – et høyoppløselig lyd-signal som er unikt for Sony – som fanges opp av en 8-pinners mikrofon, kan ingeniører benytte seg av algoritmer og nøyaktig rekonstruere lyden fra forskjellige arenaer. Resultatet: en unik, arenaaktig lyd til stuen din.

Bilde av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®

Med fotballmodus kan du føle at du ser kampen med egne øyne 

Ta storkampen hjem med Football-modus, som bruker akustiske data fra en brasiliansk fotballstadion. Trykk på en knapp for å forbedre jubelen fra publikum eller for å fjerne kommentatorsporet – slik at du kan nyte kampen akkurat slik du vil.

Bilde av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®

Gjør klart med opplysning av høyttalerne 

Lyd og bilde kommer sammen i et imponerende lysshow fra høyttalerne dine, tilgjengelig på den stilige hvite versjon av BDV-N9200W. 48 innebygde LED-lamper synkroniseres automatisk med musikken og videoene dine, eller du kan velge blant fire forhåndsprogrammerte mønstre for å skape den stemningen du vil ha.

Bilde av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®

Musikk på forespørsel

Strøm de nyeste låtene på et øyeblikk med en rekke musikktjenester på Internett, inkludert Spotify på PlayStation™Music. Oppdag og strøm tusenvis av sanger, album og artister, gamle og nye. Tilgjengeligheten av forespørselsbaserte tjenester varierer fra land til land.

Bilde av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®

Se hvordan bildene hopper ut av skjermen med 3D-oppskalering 

Se 3D Blu-ray™ Disc-filmer i full HD-kvalitet ved å koble spilleren til en 3D-kompatibel HDTV. Blu-ray™ Disc-spilleren er også kompatibel med DVD og oppskalerer 2D-filmer til simulert 3D for en bedre seeropplevelse.

Bilde av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®

Få større lyd med Cinema Studio 9.1-kanals

Nyt en fyldig omgivelseslydopplevelse ved hjelp av nyskapende teknologi. Cinema Studio simulerer nøyaktig et 9.1-kanals omgivelseslydanlegg ved hjelp av de medfølgende 5.1-kanals høyttalere. Ved å legge til to ekstra bakre høyttalere og plassere to "høye høyttalerne over de fremre høyttalerne, blir lyden kraftigere og den vertikale lydopplevelsen blir bedre.

Bilde av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®

Opplev det beste innen lyd med Dolby® TrueHD

Gled deg over enestående lydkvalitet med Dolby® TrueHD, som gir lyd 100 prosent uten tap for filmer og musikk. Ved å gjenskape lyd som er identisk med studioopptakene, gir det uovertruffen lydgjengivelse for Blu-ray™ Disc, DVD-er og nedlastet innhold.

Lytt etter mørkets frembrudd med nattmodus

Gå aldri glipp av et ord med nattmodus, som gir best mulig lyd når du må være stille. Når nattmodus er aktivert, forbedrer den lydeffekter og dialog og gjør det enklere å høre når du spiller av på lavt volum.

One touch-speiling slik at du kan vise skjermen til smarttelefonen på en TV

NFC-teknologi (Near Field Communication) fjerner behovet for kabler og kompliserte oppsett. Bare trykk en NFC-aktivert Xperia™-smarttelefon eller et -nettbrett mot N-merket for å speile skjermen på mobilenheten trådløst på den store skjermen som er koblet til videoenheten din. Få større glede sammen med venner og familie ved å se på videoer sammen, bla gjennom innhold sammen eller velge ut det neste feriereisemålet på et kart. Ikke NFC? Ikke noe problem. Du kan også koble sammen enhetene manuelt.


Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Varemerke Sony
Diverse
Medfølgende tilbehør Mikrofon för autokalibrering, Trådlös mottagare/förstärkare, Fjärrkontroll, FM-antenn
Produktfarge Svart
Farge Svart
DVD
Type Blu-ray-spelare
Oppgradering Ja
DVD-egenskaper
Egenskaper XrossMediaBar
BD-profiler Profil 1.1 (bonusvy), Profil 2.0 (BD-Live), BD Profile 5.0 (Blu-ray 3D)
Forsterker
Utgangseffekt 1200 W
Lydsystem
Lydmodus Surround-ljud
Lydeffekter Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)
Andre egenskaper Automatisk ljudkalibrering, Trådlös surround-kanal, ARC (Audio Return Channel), BRAVIA Sync, Digital Amplifier, x.v.Color, Djup färg, USB-tangentbordsstöd, Miracast-teknik
Innebygde dekodere Dolby Digital Plus, Dolby Pro Logic, DSD-avkodare, Dolby TrueHD, DTS-HD High Resolution, DTS-HD LBR, DTS Neo:6, DTS-ES Matrix 6.1, DTS-ES Discrete 6.1, DTS 96/24, Dolby Digital, DTS-dekoder
Digital Sound Processor (DSP) Ja
DSP forhåndsinnstilt Fotboll
type Hembiosystem
Surroundsystemklasse 5.1-kanals
Funksjoner Digital spelare, AV-mottagare, Blu-ray-spelare, Nätverksspelare
Underkategori (KA) AV-system
Medieinnholdskilde CD, DVD, Blu-ray, Nätverk, USB-radio
Medietype DVD+RW, DVD+R, DVD-R, DVD-RW, BD-R, BD-RE, BD-ROM, CD-DA, DVD+R DL, DVD-R DL, SACD
Støttede digitallydstandarder FLAC, Apple Lossless, LPCM, WMA, AAC, HE-AAC, AIFF, MP3
3D-teknologi Ja
Nettverk & internettmultimediaer
Funksjonalitet Internet-videouppspelning, Digital ljuduppspelning, Webbläsning
Internet Streaming Services Gracenote, Spotify, Sony Entertainment Network
Konnektivitetsgrensesnitt Bluetooth, IEEE 802.11a/b/g/n, Near Field Communication (NFC)
Radio
Kanalvelgerbånd FM
Antall forhåndsinnstilte stasjoner 20
Støttede RDS-funksjoner EON, PTY, PS
Tuner-type Digital radio-tuner
Signalbehandlingsmuligheter
Oppskalering via HDMI Upp till 4 K
Topptekst
Produktserie Sony
Modell BDV-N9200W
Merke Sony
Pakket mengde 1
Fargegruppe Svart
Høyttalersystemdetaljer / Høyttalerstørrelse Høyttalersystemdetaljer / Antall høyttalere Høyttalersystemdetaljer / Høyttaler Type Høyttalersystemdetaljer / Overføringsteknologi
Extern 2 Huvudkanalhögtalare Kabelansluten
Extern 1 Högtalare för mittenkanal Kabelansluten
Extern 1 Bashögtalare Kabelansluten
Extern 2 Bakre kanalhögtalare Trådlös
Tilkoblinger / Type Tilkoblinger / Mengde Tilkoblinger / Kontakttype
HDMI-ingång 2 19 pin HDMI typ A
HDMI-utgång 1 19 pin HDMI typ A
LAN 1 RJ-45
USB
Linjeingång för ljud 1
SPDIF-ingång 1 TOSLINK
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}
Vil du inkludere forsikring til dette produktet?
5.1 -Hjemmekinoanlegg med lyd med høy oppløsning Sony BDV-N9200WB 5.1 -Hjemmekinoanlegg, Svart

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 1288 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 666 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 315 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »