Sennheiser HD 4.50 BTNC Wireless Høretelefoner BT NC

Sennheiser HD 4.50 BTNC Wireless Høretelefoner BT NC
Tips en venn
1799 kr
fra 121 kr i mnd
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  fra 2 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.
  • Bluetooth
  • NoiseGard
  • 18 - 22000 Hz

Trådløs frihet uten støy
Ser du etter de perfekte hodetelefonene til hverdagsbruk? HD 4.50TNC fra Sennheiser er trådløse, har høy lydkvalitet og ikke minst NoiseGardT - en avansert form for aktiv støykansellering som holder støyen ute og gir deg en uforstyrret lydopplevelse. Du får også frihet gjennom brukervennlig betjening, enkel og sikker forbindelse til enheten og batterier som varer i opptil 25 timer etter én lading. Med andre ord en perfekt følgesvenn når du vil ha best mulig lyd i hverdagen.

Nyt lyden av Sennheiser uansett hvor du er
Livet er for kort til å sløse det vekk på dårlig lyd, og det er det heller ingen grunn til når du enkelt og trådløst kan kose deg med den deilige lyden i Sennheiser HD 4.50TNC Wireless. NoiseGardTM filtrerer bort støyen rundt deg mens Bluetooth 4.0 og aptX sørger for et lydbilde i ekte hi-fi med mange akustiske detaljer. Bak det elegante designet ligger det egenutviklede Sennheiser-drivere som vi har brukt lang tid på å utvikle for å få lyden til å bli akkurat slik vi vil ha den. Det er derfor du kan høre på velbalansert og svært detaljert lyd med dynamisk bass. Nå kan du også ta med deg alt dette på farten.

Stabil trådløs forbindelse
Foretrekker du jack og kabel? Gi HD 4.50TNC Wireless en sjanse likevel. Nå får du nemlig virkelig en følelse av hvor praktfullt og enkelt det er å være trådløs. Vi bruker det siste innen trådløs teknologi og lydkodeker med Bluetooth 4.0 og aptX for sikker og pålitelig overføring og ekte, trådløs hi-fi-lyd. Med Sennheisers nærfeltskommunikasjon (NFC) kan du også raskt og enkelt koble sammen de kompatible enhetene dine. Ja, du må lade hodetelefonene, men ikke før du har brukt dem i opptil 25 timer. Klarer du ikke å vente, kan du alltids koble til den 1,4 meter lange lydkabelen som følger med.

Ta kontrollen
Det er lett å la tankene fly med HD 4.50TNC - og komme tilbake på et blunk. Du kan ta telefonen hvis du ønsker det. Det er også enkelt å bytte musikk og justere lydnivået. All betjening er skjult og integrert i én av ørekoppene sammen med mikrofonen, så alt er lett tilgjengelig og ute av syne. Resultatet er et elegant og minimalistisk design, fritt for unødvendige elementer og laget i solide materialer av høy kvalitet.

Gjør hverdagen komfortabel
God lyd bør sitte godt. HD 4.50TNC har derfor hodetelefoner som omslutter ørene og dype øreputer med ergonomisk design. Den stilige rammen har uovertruffen komfort - også når du bruker dem lenge av gangen - og en tidløs eleganse. Den solide og sammenleggbare hodebøylen gjør det lett å pakke ned og oppbevare hodetelefonene i det medfølgende etuiet som du alltid kan ta med deg på farten.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 394 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 220 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 121 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »