Sennheiser HD 4.40 BT Wireless Høretelefoner BT

Sennheiser HD 4.40 BT Wireless Høretelefoner BT
Tips en venn
1350 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

  • Bluetooth
  • 18 - 22000 Hz
  • AptX

Perfekt match for mobilenheter
Siden dagens kunder bruker mye av tiden sin på å høre på f.eks. musikk fra enhetene sine, kan lydkvalitet og design skape mersalg. De nye Sennheiser HD 4.40BT-hodetelefonene er et perfekt tillegg til salg av en mobilenhet fordi de gir brukeren trådløs lyd i høy kvalitet til bruk i hverdagen når man er på farten. Disse øreomsluttende hodetelefonene med hele kopper er også den perfekte følgesvennen for kabelløs lytting med mobilenheter. Kundene dine får også glede av Bluetooth 4.0 og kompatibiliteten med aptX som bidrar til å gi ekte Hi-Fi-lyd med en detaljert akustisk lydopplevelse. 

Hodetelefoner som er enkle å bruke, er enkle å selge. HD 4.40BT er utstyrt med funksjoner som NFC, for enklest mulig sammenkobling, samt samtale- og avspillingskontroller med intuitiv plassering på ørekoppen. Videre har de lang batteritid, solid utførelse med høy kvalitet og kompakt og sammenleggbart design for oppbevaring i det medfølgende etuiet. Alt dette gjør HD 4.40BT til den perfekte følgesvenn i en aktiv livsstil og på farten.
De nye, trådløse modellene HD 4.40BT og HD 4.50TNC utfyller dagens kablede HD 4-produkter og er en viktig oppgradering av produktserien. Vi ønsker lykke til med salget. 

Trådløs lyd med innebygd frihet
Hvis du savner de perfekte hodetelefonene til hverdagsbruk, bør du prøve Sennheiser HD 4.40BT. Da vil du få trådløs frihet med høy lydkvalitet og ikke minst flere avanserte lydfunksjoner som vil forbedre lydopplevelsen. Du får frihet gjennom brukervennlig betjening, enkel og sikker forbindelse til enheten og batterier som varer i opptil 25 timer etter én lading. Med andre ord en perfekt følgesvenn når du vil ha best mulig lyd i hverdagen.

Ta med deg Sennheiser-lyden overalt
God lyd kan spre glede både på fullsatte busser og under harde treningsøkter. Nå kan du få glede av den uovertrufne Sennheiser-lyden overalt på en trådløs og enkel måte med HD 4.40BT Wireless. Bluetooth 4.0 og aptX sørger for et lydbilde i ekte hi-fi med mange akustiske detaljer for ørekanalene. Bak det elegante designet ligger det egenutviklede Sennheiser-drivere som vi har brukt lang tid på å utvikle for å få lyden til å bli akkurat slik vi vil ha den. Det er derfor du kan høre på velbalansert og svært detaljert lyd med dynamisk bass. Nå kan du også ta med deg alt dette på farten.

Trådløs og stabil
Med HD 4.50BT Wireless får du virkelig en følelse av hvor praktfullt og enkelt det er å være trådløs. Vi bruker siste nytt innen trådløs teknologi og lydkodeker med Bluetooth 4.0 og aptX for sikker og pålitelig overføring og ekte, trådløs hi-fi-lyd. Med Sennheisers nærfeltskommunikasjon (NFC) kan du også raskt og enkelt kople sammen de kompatible enhetene dine. Ja, du må lade hodetelefonene, men ikke før du har brukt dem i opptil 25 timer. Klarer du ikke å vente, kan du alltids koble til den 1,4 meter lange lydkabelen som følger med.

Du har kontrollen
Du er aldri lenger borte i lydbildet enn ett trykk for å svare på et innkommende anrop - hvis du vil. Det er også enkelt å bytte musikk og justere lydnivået. All betjening er skjult og integrert i én av ørekoppene sammen med mikrofonen, så alt er lett tilgjengelig og ute av syne. Resultatet er et elegant og minimalistisk design, fritt for unødvendige elementer og laget i solide materialer av høy kvalitet.

God lyd bør sitte godt
HD 4.40BT er utformet for at du skal kunne ha lange lytteopplevelser. Den har hodetelefoner som omslutter ørene og dype øreputer med ergonomisk design. Den stilige rammen har uovertruffen komfort - også når du bruker dem lenge av gangen. Designet bærer preg av tidløs eleganse. Den solide og sammenleggbare hodebøylen gjør det lett å pakke ned og oppbevare hodetelefonene i det medfølgende etuiet, som du alltid kan ta med deg på farten.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Varemerke Sennheiser
Trådløs true
Høretelefonens design Fullsize
Lyd type Stereo
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 319 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 182 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 105 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »