Tilbake til start
SCART til HDMI-omformer 1080p
SCART til HDMI-omformer 1080p
SCART til HDMI-omformer 1080p
SCART til HDMI-omformer 1080p
SCART til HDMI-omformer 1080p
SCART til HDMI-omformer 1080p

1 / 6

SCART til HDMI-omformer 1080p

(8 anmeldelser)
156 kr

-10%

173 kr
Konverter SCART til digitale HDMI-signaler: Scart til HDMI-adapter med støtte for PAL, NTSC3.58, NTSC4.43, SECAM, PAL / M, PAL / N standard TV-format. Den konverterer analoge scart-signaler til digitale HDMI-signaler, noe som gjør det mulig å kobl
  • Koble SCART-enheter til en HDMI-skjerm
  • Fleksibel signalomformer fra scart til hdmi
  • Konverterer analoge til digitale signaler
  • Støtte for PAL og SECAM
  • .
Les mer
Konverter SCART til digitale HDMI-signaler: Scart til HDMI-adapter med støtte for PAL, NTSC3.58, NTSC4.43, SECAM, PAL / M, PAL / N standard TV-format. Den konverterer analoge scart-signaler til digitale HDMI-signaler, noe som gjør det mulig å koble enheter med en scart-kontakt som en digital boks, video eller DVD spiller til en HDMI-skjerm / HDTV eller projektor.

Enkel å bruke: Signalkonvertereren er enkel å bruke, bare koble scart-kabelen til omformerens SCART-port og HDM-kabelen til HDMI-utgangen. Du kan velge mellom HDMI-utgang 1080p (60Hz) eller 720p.


MERK:
Denne adapteren konverterer fra scart til HDMI, ikke omvendt (da kreves en HDMI til SCART-omformer).

 

Spesifikasjoner:

Farge: Svart

Størrelse: 9 x 6 x 2,5 cm

 

Pakken inneholder:

1 x SCART til HDMI-adapter

1 x USB-ladekabel (for tilkobling til en stikkontakt trenger du også en strømadapter - ikke inkludert)

1 x brukerhåndbok

MERK: HDMI-kabel følger ikke med.

Fra SCART til HDMI betyr: fra analog til digital

Overføring av signaler fra en SCART-kontakt til en HDMI-inngang - er det mulig? De to AV-grensesnittene passer egentlig ikke sammen. Et digitalt grensesnitt som HDMI kan ikke håndtere analoge SCART-bilder og lydsignaler. Men det finnes måter å løse utfordringene mellom analog og digital teknologi på: SCART til HDMI-omformer!

Selv om HDMI er dagens standard, kan det hende at en gammel enhet må kobles til en mer moderne TV. Kanskje du vil spille av gamle VHS-filmer med en videospiller, eller så vil du være nostalgisk og koble din første PlayStation til en flatskjerm-TV. På grunn av den manglende kompatibiliteten mellom analog og digital overføring, er mekanisk-elektriske adaptre ikke tilstrekkelig til å overføre video fra SCART til HDMI. I stedet er det nødvendig med en ekte omformer som først konverterer det analoge signalet fra spilleren til digitale data.

Den store fordelen med SCART-grensesnittet er at det støtter forskjellige analoge overføringsbaner, for eksempel komposittvideo. På den annen side kan ikke SCART håndtere digitale overføringsmetoder. HDMI har nå stort sett erstattet SCART. Dette gjelder for eksempel avspillingsenheter som DVD- og Blu-ray-spillere samt moderne LED-TVer. Det er ikke lenger et integrert analogt grensesnitt i dag.

]]>

Kjappe fakta

  • Koble SCART-enheter til en HDMI-skjerm
  • Fleksibel signalomformer fra scart til hdmi
  • Konverterer analoge til digitale signaler
  • Støtte for PAL og SECAM
  • .

Identifikasjon

EAN 7314280046836
K

Kenneth BB

For et år siden

I teksten hevder denne å støtte RGB, som den altså ikke gjør. Jeg kjører feite rgb-scart-kabler fra retrogamingcables til mine retrogaming-konsoller, inn i en gscartsw som splitter signalet uten tap til 1 CRT og da den andre til denne for streaming. Får lyd, men ingen bilde. Desverre leste jeg for sent at 90% av disse bare er søppel til dette formålet :( Penga ut av vinduet. https://www.retrogamingcables.co.uk/SCART-TO-HDMI-CONVERTERS-TO-AVOID

A

Anonym

For et år siden

Med ny TV uten scartkontakt er denne overgangen det jeg trenger for å koble opp min gamle video/dvd-spiller og fuglehuskamera! Perfekt!

Ja, jeg anbefaler denne varen

S

Sara

For 23 dager siden

Dessverre døde denne da jeg skrudde den på gang nummer to.

H

Hanne

For 9 måneder siden

Omformer klarte ikke å lage et klart bilde fra scart til hdmi. Hvor det er sorte felt på skjermen er det mange små rød prikker. Så dette produktet leverte ikke opp til forventningene.

a

amj

For 10 måneder siden

Fungerer som forventet.

Ja, jeg anbefaler denne varen