Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Samsung MagicInfo Remote management Tizen/SBB

Til kassen

Se også

Samsung MagicInfo Remote management Tizen/SBB

(0)
Skriv en anmeldelse
578 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

 • Forventet leveringstid
  1-4 Arbeidsdager
 • Selges og sendes av CDON
 • Automatisk avspilling av innhold i USB-minne eller internt minne
 • Direct Local Schedule
 • Kan tidsplanlegges med nettserver
 • Kontrollskjerm
 • Samsung Signage-programvare for innholdsstyring
MagicInfo Lite Player ineholder avansert fjernkontrollteknologi slik at du kan spille et stort utvalg av innhold, inkludert video, bilder, PowerPoint og Flash når du trenger det, ved hjelp av et USB-minne eller ved å kobler til en server. Den er enkel å bruke og har lavt strømforbruk, noe som som er bra for både Samsungs jordklod og bedriften din.
 • Automatisk avspilling av innhold i USB-minne eller internt minne
  MagicInfo Lite Player bruker avansert teknologi for å spille av et stort utvalg av innhold, inkludert video, bilder, PowerPoint og Flash on demand, eller fra en tidsplan. Du kan enkelt spille av filer fra eller overføre mellom det store innebygde minnet eller eksterne USB-enheter med den innebygde porten. MagicInfoSlide-mappen på USB-minnet har innhold som er listet i alfabetisk rekkefølge. Dette er enklere og mer praktisk å bruke fordi det ikke krever egne tidsplaner.
 • Direct Local Schedule
  Kjører enkelt tidsplaner som er opprettet med Local Schedule Manager, kombinerer sømløst innhold fra det innebygde minnet og et USB-minne, og spiller det av når du måtte ønske. Det er enkelt å innstille avspillingsvalg med et bredt spekter av kommandoer, inkludert opprett, rediger, slette, start/stopp og info. Brukeren har også mulighet til å oprette tidsplanlegging med fjernkontrollen.
 • Kan tidsplanlegges med nettserver
  Gled deg over enkel planlegging med dette smarte, kraftige nettbaserte verktøyet. Du kan koble til Magic Lite Server og MagicInfo Premium Server eksternt via din servertilkobling for å kontrollere enhetenes tidsplaninnhold mens du organiserer og publiserer innhold via nettleseren og sikrer at riktig informasjon kommer til riktig målgruppe hver gang.
 • Kontrollskjerm
  Enkelt å kontrollere skjermstatus og server eksternt med full funksjonalitet inkludert volum, kilde, skjermstatus og skjermlås eller se systeminformasjon om en LFD-enhet.
 • Samsung Signage-programvare for innholdsstyring
  Bytt enkelt mellom plattformer og formater - fordi MagicInfo-i Lite er kompatibel med et omfattende utvalg av Samsung Signage-programvare, som f. eks. nettbasert feilsøking og fjerndiagnostisering.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.