Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

SAMSONITE Dataveske GUARDIT 2 13,3" Svart

Til kassen

Se også

SAMSONITE Dataveske GUARDIT 2 13,3" Svart

(0)
Skriv en anmeldelse
469 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    1-4 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av CDON
  • Frontlomme med glidelås
  • Hovedrom med glidelås
  • Justerbar og avtagbar skulderrem
  • Smart Sleeve™
  • Vattert håndtak

Dataveske GUARDIT 2 13,3" Svart

Frontlomme med glidelås og kile og intern organisasjon med to See Thru ™ lommer og pennholder. Hovedrom med glidelås og dedikerte rom for laptop og nettbrett, og et rom for dokumenter.

Smart Sleeve ™ -funksjonen er tilgjengelig på nesten alle Samsonite datavesker. Denne funksjonen gjør det mulig å feste datamaskinvesken til koffertens trekkhåndtak.

GUARD IT 2 representerer utviklingen av den bestselgende TECH SAMSONITE serien. Et bredt spekter, og en oppdatert innredning som passer til de behovene til moderne forretningsfolk som ser etter et kvalitetsprodukt som selges til en fornuftig pris.

Den godt likte fargekontraststrimmelen på forsiden er fortsatt til stede, og representerer serienes særegne designfunksjon. GUARD IT 2-serien er designet for nybegynnere i Samsonite verden, og som ser etter den beste valuta for pengene.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.