Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Razer DeathAdder Elite

Til kassen

Se også

Razer DeathAdder Elite

(2)
Skriv en anmeldelse
Razer DeathAdder Elite
Razer DeathAdder Elite
Razer DeathAdder Elite
Razer DeathAdder Elite
Razer DeathAdder Elite
1299 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    1-4 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av CDON


Å utforme en gamingmus for å møte de strenge kravene til eSports-eliten, kreves toppmoderne teknologi, kombinert med enestående ergonomi og varig holdbarhet. Razer Deathadder Elite har verdens mest avanserte optiske sensor, den helt nye Razer™ Mechanical Mouse Switches samt fremragende ergonomi som de beste eSports-utøvere over hele verden sverger til, slik at du får uovertruffen presisjon og hastighet for å dominere spillet.

Razer DeathAdder Elite er konstruert for å gi deg en urettferdig fordel under intens spilling, og kommer med helt nye Razer™ mekaniske museknapper. Co-designet og produsert med den ledende globale leverandøren av museknapper, Omron, er de nye knappene optimalisert og modifisert for rask responstid for spill og for ekstra holdbarhet opptil 50 millioner klikk.

Razer DeathAdder Elite tilbyr den ikoniske ergonomien som eSports idrettsutøvere sverger til og er bevist å være utrolig komfortable selv under de lange og intense kamper. Med to gummigrep på sidene, vil du alltid ha full kontroll over spillingen.


5.0

Basert på 2 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-3)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.