Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D4 BT
PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D4 BT
PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D4 BT
PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D4 BT

1 / 4

PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D4 BT

3768 kr
Dette alt-i-ett musikksystemet kombinerer digital radio, CD-spiller og enkel trådløs oppkobling til bærbare enheter, slik at du har et enormt utvalg å lytte fra. Den plassbesparende utformingen med integrerte høyttaler
Les mer
Dette alt-i-ett musikksystemet kombinerer digital radio, CD-spiller og enkel trådløs oppkobling til bærbare enheter, slik at du har et enormt utvalg å lytte fra. Den plassbesparende utformingen med integrerte høyttalere leverer klassens beste ultraklare lyd. Samtidig ser den flott ut med de enkle kontrollene og en treinspirert utførelse. Evoke C-D4 er Pures mest kompakte modell, med digital DAB og FM-radio, slisse for CD-spiller samt Bluetooth for trådløs avspilling av all den mobile musikken din.

Kos deg med hele musikksamlingen din
På tross av den enorme veksten i nedlasting av musikk, gir fortsatt CD en kvalitet og brukervennlighet som er vanskelig å slå, og det er noe eget med å eie fysiske eksemplarer av favorittalbumene. Evoke C-D4 har blant annet en stilig CD-spillerslisse med stokke- og repetisjonsfunksjon, og er kompatibel med CD, CD-R og CD-RW.

Slå over til digital radio
DAB digital radio gir deg detaljert kvalitetslyd, topp innhold som tildels bare er tilgjengelig på digital radio, og den bruker rulletekst med navn på sanger, programmer og mye mer. Digitale radioer finner automatisk alle tilgjengelige stasjoner og lar deg selv velge dem etter navn. Alle Pures digitale radioer har også FM for de stasjonene som foreløpig ikke har blitt digitale. Evoke C-D4 er også godkjent for Digital Tick, dermed vet du at overgangen fra FM til digital radio i fremtiden er sikret.

Mobil musikk uten ledninger
Innebygget Bluetooth lar deg velge favorittmusikken, strømme eller bruke en radiostasjon fra Internett, slik at du kan spille av direkte fra telefon eller nettbrett uten ledninger i veien.

Flott utseende, topp lyd
Det stilige utseendet er ikke bare et skall - trepanelet gir en solid dybde som er perfekt i kombinasjon med den avstemte høyttaleren og den avanserte digitale forsterkeren. Resultatet er overlegen lyd i sin kategori. Uansett hva slags musikk du liker, vil Evoke C-D4 gjøre at den høres enda bedre ut.

Tekniske data:
Radio: Digital (DAB/DAB+) og FM-radio
CD-spiller: Kompatibel med CD, CD-R og CD-RW. Funksjoner for repetisjon og tilfeldig rekkefølge.
Høyttaler: 3" fulltonehøyttaler - Lydeffekt 10 W RMS
Bluetooth: A2DP-støtte
Fjernkontroll: Infrarød
Innganger: 18 V DC strømstøpsel (støpsel medfølger). 3,5 mm stereo aux-inngang.
Utganger: 3,5 mm stereo
Strømforsyning: 230 V AC til 18 V (1,3 A) DC eksternt strømstøpsel (medfølger)
Antenne: Kasteleskopantenne
Garanti: Omfattende 3-årig garanti
Mål: 210 mm bredde x 136 mm høyde x 223 mm dybde
Vekt: 2,8 kg

]]>
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter