Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

PURE DAB+ Biladapter Highway 600

1 / 1

PURE DAB+ Biladapter Highway 600

(2 anmeldelser)
862 kr
DAB+ Biladapter Highway 600 Bluetooth Handsfree 20 forhåndsinnstillinger Bluetooth Handsfree telefonsamtale Spotify-kontroll Trådløs kontrollenhet Enkel å installere Service Following Få flere smarte funksjoner med Pure Go app
Les mer

DAB+ Biladapter Highway 600 Bluetooth Handsfree

  • 20 forhåndsinnstillinger
  • Bluetooth
  • Handsfree telefonsamtale
  • Spotify-kontroll
  • Trådløs kontrollenhet
  • Enkel å installere
  • Service Following
  • Få flere smarte funksjoner med Pure Go appen

Våre Highway in-car lydadaptere er den enkleste måten å lytte til digitalradio og tilkoblet lyd, som Bluetooth og Spotify, gjennom ditt eksisterende lydanlegg uten å måtte bytte det ut.

Opplev mer enn digitalradio
Enten du er ny innen digitalradio eller allerede opplever det flotte utvalget og kvaliteten av digitalradio hjemme, vil det være en flott opplevelse å lytte i bilen din med Highway 600.

DAB digitalradio gir deg detaljert lyd av høy kvalitet, flott innhold, der mye av dette er bare tilgjengelig på digital radio. Digitale radioer finner automatisk alle stasjoner som er tilgjengelige og gir deg mulighet for å velge dem etter navn. Alle våre digitale bilradioadaptere er også Digital Tick-godkjent slik at du kan være trygg på at du er klar for all eventuell overgang fra FM til digital radio.

Oppdater bilanlegget, ikke bytt det ut
Designet som en løsning som er enkel å montere for de millionene av kjøretøy på veien over hele verden uten digital radio, vil du synes at Highway 600 er enkel å installere i bilen.

Highway 600 er enkel å installere i bilen din. I de fleste tilfellene trenger du ikke en gang noe verktøy, bare noen enkle trinn så vil du være oppe og gå. Våre nyeste Highway-adapterne virker også med ditt eksisterende lydanlegg med en enkel aux-in-kabel eller ved å overføre over en ubrukt FM-frekvens. Det har aldri vært enklere å nyte musikk på digital radio, musikk fra telefonen din og handsfri-samtaler i bilen. Det er en smal trådløs kontroller som kan festes omtrent over alt.

Oppdag ny musikk og tag spor
Har du hørt noe du liker på digital radio? Bruk Go-knappen på Highway-adapteren for å tagge* sporet. Taggede spor identifiseres og kan legges til direkte til en spilleliste i Spotify for at du skal kunne lytte til musikken akkurat når du ønsker det.

Trådløs musikk og handsfrianrop
Stream din egen musikk over Bluetooth og sørg for det perfekte lydsporet for kjøring for hvem som helst. Bare par telefonen din eller nettbrettet med Highway og lytt til musikk som er lagret på enheten din eller din favoritt-tjeneste for streaming av musikk gjennom ditt eksisterende lydanlegg. På Highway 600 kan du bruke den samme Bluetooth-tilkoblingen til å foreta anrop og ta imot samtaler trygt når du er ute og kjører, takket være de egne anropsknappene og mikrofonen som følger med.

Pure Highway har støtte for trafikkmelding (Traffic Announcement (TA)). Uansett hvilken radiokanal du lytter på, vil trafikkmeldinger bryte gjennom om TA er skrudd på. Funksjonen er som default valg aktivert.

Trådløs kontroll
Det blir enkelt å velge stasjoner, velge spor og foreta anrop med Highways trådløse display og kontroller. Den er liten og lett, enkel å montere omtrent overalt, og drives med to standard AAA-batterier. Så det er ikke noe behov for tilleggsstrøm eller kabler

Intelligent personal assistant
Opprett påminnelser, sjekk været, trafikkinformasjon, m.m. med et tastetrykk, uten å berøre telefonen. Snakk direkte med den digitale telefonassistenten på din iOS- eller Android-smarttelefon og høre svaret høyt og tydelig gjennom bilens høyttalere.

Bluetooth musikkstreaming
Skaff enkel og trygg in-car-tilgang til alle spillelistene dine på Spotify** med Highways klare display og enkle kontroller. Naviger i spillelister, album og artister når du kjører, uten at du må røre mobilenheten.

Lås opp smartere funksjoner med Pure Go
Last ned Pure Go-appen fra App Store eller Google Play og lås opp flere funksjoner med Highway-adapteren når den pares med smarttelefonen din.

I likhet med alle våre produkter, ble Highway 600 designet og konstruert i Storbritannia av våre eksperttekniske team. Det vil si at du kan regne med utsøkt lyd, imponerende kvalitet på konstruksjonen og vi får muligheten til å tilby tre års forsikring som standard.
*Lite gebyr som påløper etter 12 måneder
**Spotify premium-abonnement kan kreves

Tekniske data:
Radio: Digital (DAB/DAB+)
Frekvenser: Bånd III 174-240 MHz
FM-overføringsrekkevidde: 87,6-107,9 MHz
Display: Bakgrunnsbelyst LCD med 2-linjes tekstdisplay og tilpassede ikoner
Mottaker-strømforsyning: 5V med DC 12V CLPA (strømadapter til sigarettenner)
Strøm til trådløs kontroller: 2 x AAA-batterier (følger med)
Bluetooth: A2DP (Advanced Audio Distribution Profile), AVRCP (Audio Video Remote Control Profile) 1.4 eller høyere, OPP (Object Push Profile)
Brukstemperatur: -20°C til +65°C - Oppbevaringstemperatur: -40°C til +85°C
Godkjenninger: CE-merket. I samsvar med R&TTE-direktiv 1999/5/EC. I samsvar med UNECE-forskrift 10 (E-merke). EN 62479 : 2010. Pure erklærer herved at denne Band II LPD-enheten er i samsvar med de sentrale kravene og andre bestemmelsene i direktiv 1999/5/EC.