Tilbake til start
POPyourMIRROR
POPyourMIRROR

1 / 2

POPyourMIRROR

(1 anmeldelse)
699 kr
Verdens første bilspeil med dab+. Trafikksikker løsning! POPyourMIRROR har dab+, bluetooth (strømming og handsfree), linjeinngang/FM-sender, linjeutgang, fargeskjerm, direktevalgsknapper, glassklebeantenne med magnetisk jording m.m. Det e
Les mer

Verdens første bilspeil med dab+. Trafikksikker løsning!


POPyourMIRROR har dab+, bluetooth (strømming og handsfree), linjeinngang/FM-sender, linjeutgang, fargeskjerm, direktevalgsknapper, glassklebeantenne med magnetisk jording m.m.


Det er enkelt å installere POPyourMIRROR selv. Det viktigste er at du monterer antennen på et sted hvor signalene slipper gjennom glasset, og at den monteres vertikalt. Dersom det er filter i glasset, må du finne et felt uten filter, hvor signalet slipper gjennom.


POPyourMIRROR kan kobles til bilstereoen din via linje (kabel til AUX-inngang på eksisterende bilanlegg) eller via den nyutviklede FM-senderen av høy kvalitet.


Radio som gir deg alle de nye kanalene, og NRK, P4 og Radio Norge tilbake i bilen.

K

Kjeleh

For 2 måneder siden

Meget fornøyd med radioen. Men lim på antenne kunne vært bedre. Slipper lett. Og måtte skjøte strømtilførselkabel da den i mitt tilfelle var 30 cm for kort. Ellers lett forståelig brukermanual og montering. Litt for stort og mørkt speil etter min smak, men fungerer ok. Radioen fungerer meget bra.

Ja, jeg anbefaler denne varen