PIXMA TS705 22PPM/17PPM INKJ A4 USB2 GB 4800X1200DPI IN

Tips en venn
1006 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

 • Fotoutskrift av høy kvalitet og skarp dokumentutskrift med fem separate blekkfarger
 • Smart trådløs tilkobling og skytilkobling
 • Full-dot LCD-skjerm
 • Toveis papirmating og automatisk tosidig utskrift
 • Kapasitet på 350 ark
 • Smart og kompakt design
 • Utskrift av negledekor og på CD/DVD
Brukere med sans for smarthusteknologi vil sette pris på at PIXMA TS705 er kompatibel med Amazon Alexa- og Google Home-aktiverte enheter for enkel integrering i brukernes hverdag og hjem. Du kan for eksempel be Alexa og Google Assistant gi Canon PIXMA TS705 beskjed om å skrive ut fargeleggingsark til barna, sudoku-oppgaver eller nyttige sjekklister og rapportmaler. Tilkoblingsteknologien gir også muntlig oppdatering på Canon PIXMA TS705s status og blekknivå.
Kompakte Canon PIXMA TS705 er 18 prosent mindre enn forgjengeren PIXMA iP7250 og utstyrt med funksjoner som stemmestyring, tilkoblingsmuligheter og blekksparende kassetter. Canon PIXMA TS705s kapasitet på 350 ark er perfekt for mindre bedrifter som vil ha uavbrutt utskrift på vanlig papir. Toveis papirmating gir optimal produktivitet og den bakre papirmatingen støtter alle typer papir, inkludert matt og blankt, samt alle formater fra 9 x 9 cm til A4. Skriveren har også enkel betjening med LCD-skjerm.
Canon PIXMA TS705 har fem separate blekkfarger og gir dokumentutskrift av høy kvalitet med tydelig tekst, samt strålende fotoutskrifter og et spekter av kreativt innhold. Skriveren støtter også XL- og XXL-blekkassetter (tilleggsutstyr) som betyr at du kan skrive ut mer for mindre, og med fem separate blekkassetter skifter du kun blekkassetten som er tom.
Med Canon PRINT-appen som er kompatibel med iOS og Android, kan du skrive ut trådløst direkte fra en smartenhet. Appen har også en kopieringsfunksjon der du enkelt kan kopiere og skrive ut ved å ta bilde av et dokument med smarttelefonen og konvertere det til en PDF. Canon PIXMA TS705 har også støtte for Ethernet for sikker tilkobling med høy hastighet.
Tilgang til PIXMA Cloud Link gir deg mulighet til å skrive ut dokumenter og bilder fra populære skytjenester som Facebook, Instagram, GoogleDrive og DropBox. Dette gjør hverdagen enklere og sikrer at travle medarbeidere alltid har tilgang til og kan skrive ut viktige dokumenter eksternt. Canon PIXMA TS705 er også kompatibel med AirPrint (iOS), Mopria (Android) og Windows 10 Mobile for utskrift uten behov for ekstra apper.
Canon PIXMA TS705 er et utmerket valg for miljøbevisste familier og mindre bedrifter som ønsker en effektiv utskriftsløsning. Funksjonen for automatisk på-/avslåing kan samkjøres med bedriftens kontortid eller familiens rutiner, slik at skriveren alltid er klar til bruk samtidig som strømforbruket begrenses. Automatisk tosidig utskrift reduserer papirforbruket.
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Varemerke Canon
Skriver grensesnitt Bluetooth, LAN
Maksimal skriveoppløsning farge 4800x1200
Kompatibel papirstørrelse A4, A5, B5 (176 x 250 mm)
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 262 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 153 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 92 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »