Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

PC-mappe 14''/15'', Svart, Dbramante

Til kassen

Se også

PC-mappe 14''/15'', Svart, Dbramante

(0)
Skriv en anmeldelse
PC-mappe 14''/15'', Svart, Dbramante
PC-mappe 14''/15'', Svart, Dbramante
PC-mappe 14''/15'', Svart, Dbramante
399 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    1-2 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
En elegant, håndlaget laptop-sleeve som kombinerer form med funksjon og stil. Designet i en blanding av fullnarvet skinn og slitesterk polyester. Den beskyttende mappen har mykt mikrofiberfôr for å ta vare på datamaskinen og passer til 14-tommers laptoper/15-tommers MacBook. Håndlaget i fullnarvet skinn og slitesterkt polyestermateriale. Beskyttende mikrofiberfôr. Opptil 14 tommers laptoper/15 tommers MacBook (mål 35 x 24,5 x 2 cm). Ultra-slim design. Nylonglidelås. Mål: 36,8 x 26,1 x 2 cm.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.
>