Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Paperlike Screen Protector (iPad 10,2)

(1536)
Skriv en anmeldelse
Paperlike Screen Protector (iPad 10,2)
Paperlike Screen Protector (iPad 10,2)
Paperlike Screen Protector (iPad 10,2)
Paperlike Screen Protector (iPad 10,2)
359 kr
Frakt fra 59 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    2-5 Arbeidsdager
    Frakt fra 59 kr
  • Selges og sendes av iPhonebutiken

Overvåk produktets pris

Paperlike - Den opprinnelige iPad-skjermbeskytteren for skapere.
En iPad i kombinasjon med en Apple Pencil er mektige verktøy som egner seg for nesten alle utfordringer. Å skape digital kunst, skrive notater under forelesninger eller møter, og til og med å erstatte en laptop ? alt dette klarer en iPad.
Men det er fortsatt én ting som ikke kjennes helt riktig: å tegne eller skrive på en iPad føles som plast på glass. Den er glatt, upresis og blir fort slitsom. Paperlike løser dette problemet.
Med sin overflateteknikk kalt Nanodots gir Paperlike skjermbeskyttelse nøyaktig rett mengde friksjon, slik at Apple Pencil kan gli smidig over skjermen. Den er skapt for å etterligne følelsen av en penn på papir, en følelse som ofte forsvinner i det digitale arbeidslivet.
Du kan forvente deg: Mer presisjon når du tegnerEn mer lesbar håndskriftBedre utholdenhet og mindre sliten håndDen trivelige følelsen av papir
Nanodots-overflaten reduserer den typiske regnbueeffekten som oppstår i matte skjermbeskyttelser og holder bruken av pennespissen til et minimum.


Passer: iPad 10,2

Antall: 2 stk

5.0

Basert på 1536 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (1531)

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.