PanzerGlass Samsung Galaxy S10+, Svart Case Friendly

PanzerGlass Samsung Galaxy S10+, Svart Case Friendly
Tips en venn
279 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-4 arbeidsdager

Frakt: 39 kr

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.
 • PanzerGlass ™ Super + glass
 • Passer med beskyttende skall
 • Støtdempende (0.33-0.4 mm glass)
 • Ripesikker
 • Transparent
 • 100% bevaring av trykkfølsomhet
 • Avrundede kanter
 • Farget ramme
 • Oleofob belegg (anti-fingeravtrykk)

OBS! Noter at fingeravtrykkleseren ikke fungerer med skjermbeskyttelsen! 

PanzerGlass ™ Edge-to-Edge skjermbeskytter er laget av flat, herdet glass og dekker hele fronten av telefonen. Vanligvis denne typen glass minst ett hull matche plasseringen av høyttaler, men også sensorer, knapper og kamera som også kan være avhengig av den aktuelle enheten. Formen på skjermbeskytteren er optimalisert for å maksimere beskyttelsen samtidig som funksjonalitet og brukervennlighet opprettholdes. Edge-to-Edge strekker seg på kantene og forstyrrer ikke de runde hjørner på telefonen, så den passer til bruk med et beskyttende skall uten at funksjonen påvirkes.
Alle hjørner er forsiktig polert og PanzerGlass ™ Edge-to-Edge skjermbeskytter er dessuten dekket med et oleofobt lag som avviser fingeravtrykk og beholder trykkfølsomheten til det originale glasset på mobiltelefonen. Noen PanzerGlass ™ -artikler har en farget ramme som enten samsvarer med den opprinnelige utformingen på telefonen, eller forbedrer den. Hver PanzerGlass ™ -modell har en bestemt type lim som passer til hver telefon for å forenkle installasjonsprosessen og opprettholde langvarig holdbarhet.

Ekte herdet skjermbeskytter

Når du kjøper en skjermbeskyttelse Panzer Glass så for deg en ly laget av ekte glass med en overflate som beskytter mot riper, og som ikke svekker gjennomsiktig eller styrken på skjermen. Før ly går gjennom herdeprosessen slik utformet form av Panzer iskrem nøye for å gi ekstra beskyttelse og samtidig opprettholde funksjonalitet. Hver PanzerGlass skjermbeskytter gjennomgår en grundig kuringsprosess for å sikre den mest effektive beskyttelsen.
Det oleofobiske laget sikrer at du ikke mister følelsen på den originale skjermen. Ikke bekymre seg om bakterier eller skitt, da det oleofobe lag er både antibakteriell og beskyttet mot fingeravtrykk (reduserer synligheten av fingeravtrykk og flekker). PanzerGlass har et selvklebende silikonlag som er optimalisert for å passe til skjermen på den beskyttede enheten. Med dette har det aldri vært enklere å bruke en skjermbeskytter. I løpet av Panzer Glass glass slik at det er et anti-splint belegg som beskytter apparatet og mot splinter om en ulykke skulle inntreffe.Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 141 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 93 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 66 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »