PanzerGlass Huawei P Smart (2019)/Honor 10 Lite, Black

PanzerGlass Huawei P Smart (2019)/Honor 10 Lite, Black
Tips en venn
249 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

 • Original PanzerGlass T
 • Støtdempende (0.33-0.4 mm glass)
 • Ripesikker
 • Transparent
 • 100% bevaring av trykkfølsomhet
 • Avrundede kanter
 • Oleofob belegg (anti-fingeravtrykk)

Panzer Glass ™ Verdi Fit beskyttelse skjermen reduseres i størrelse slik at det dekker hele ikke-buede overflaten av enheten. Vanligvis denne typen glass minst ett hull matche plasseringen av høyttaler, men også sensorer, knapper og kamera som også kan være avhengig av den aktuelle enheten. Formen på skjermbeskytteren er optimalisert for å maksimere beskyttelsen samtidig som funksjonalitet og brukervennlighet opprettholdes. Alle kanter er forsiktig avrundet og polert med et anti-fingeravtrykk belegg for å opprettholde berøringsfunksjonen og følelsen av det originale glasset. Standard Fit har optimalisert selvklebende belegg og anti splitting funksjon.

Ekte herdet skjermbeskytter

Når du kjøper en skjermbeskyttelse Panzer Glass så for deg en ly laget av ekte glass med en overflate som beskytter mot riper, og som ikke svekker gjennomsiktig eller styrken på skjermen. Før ly går gjennom herdeprosessen slik utformet form av Panzer iskrem nøye for å gi ekstra beskyttelse og samtidig opprettholde funksjonalitet. Hver PanzerGlass skjermbeskytter gjennomgår en grundig kuringsprosess for å sikre den mest effektive beskyttelsen.
Det oleofobiske laget sikrer at du ikke mister følelsen på den originale skjermen. Ikke bekymre seg om bakterier eller skitt, da det oleofobe lag er både antibakteriell og beskyttet mot fingeravtrykk (reduserer synligheten av fingeravtrykk og flekker). PanzerGlass har et selvklebende silikonlag som er optimalisert for å passe til skjermen på den beskyttede enheten. Med dette har det aldri vært enklere å bruke en skjermbeskytter. I løpet av Panzer Glass glass slik at det er et anti-splint belegg som beskytter apparatet og mot splinter om en ulykke skulle inntreffe.Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 136 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 90 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 65 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »