Tilbake til start
Dagens deals

Se alle produkter

ONE 2 Mini RGB Pure Hvit Tastatur [MX Speed Silver]
ONE 2 Mini RGB Pure Hvit Tastatur [MX Speed Silver]
ONE 2 Mini RGB Pure Hvit Tastatur [MX Speed Silver]
ONE 2 Mini RGB Pure Hvit Tastatur [MX Speed Silver]

1 / 4

ONE 2 Mini RGB Pure Hvit Tastatur [MX Speed Silver]

799 kr

-20%

995 kr
One 2 Mini RGB Pure White er nå utgitt i 2020-utgaven og gjør et godt tastatur enda bedre. Det som er nytt med 2020-versjonen er forbedret LED-belysning under rom, et bedre PCB-kort og også fastvaren er skrevet om for en bedre spill- og skriveopplev
Les mer
One 2 Mini RGB Pure White er nå utgitt i 2020-utgaven og gjør et godt tastatur enda bedre. Det som er nytt med 2020-versjonen er forbedret LED-belysning under rom, et bedre PCB-kort og også fastvaren er skrevet om for en bedre spill- og skriveopplevelse.

Sammendrag:
- 60 % formfaktor, lett vekt og ekstremt bærbar
- Cherry MX Switch
- Alle Ducky One 2 Mini kommer med 10 ekstra PBT-dobbelt-shot-fargede tastaturer (tilfeldig farge)
- Avtakbar USB Type-C-kabel
- 3 nivåer med justerbare føtter
- Helt ny RGB-bakgrunnsbelysningsmodus
- Ducky Macro 2.0 - den kraftigste maskinvaren på markedet

10 ekstra fargerike PBT-dobbeltskudd (tilfeldig farge)

Ducky lanserer nytt tastatur med 60 % formfaktor og gir deg Ducky One 2 Mini. Det nye designet har en lignende slank ramme som forgjengerne, men i tillegg til å være betydelig mindre, har rammen til Ducky One 2 Mini to farger for å matche alle slags fargetyper av tastetrykk.


Sømløse PBT Double-Shot-taster
For å skille seg ut i mengden har Ducky valgt sømløse PBT-dobbeltskudd-taster. Den er designet og konstruert på en måte som gir brukeren den beste holdbarheten og skriveopplevelsen. Det er også mange farger å velge mellom!

Cherry MX-brytere
Cherry MX-svitsjer har en levetid på over 50 millioner trykk. Den standardiserte korsformede utformingen gjør det mulig for brukeren å enkelt bytte tastaturer. Ducky gir også tilgang til sjeldne brytere.

Avtakbar USB Type-C-kabel
Den avtakbare USB Type-C-kabelen gjør det lettere for brukeren å enkelt flytte og koble til Ducky-en din overalt. Med USB HID på høyeste frekvens på 1000Hz betyr dette at tastaturet sender inngangssignaler til PC-en din 1000 ganger i sekundet. Denne funksjonen minimerer forsinkelsen når alle tastene trykkes samtidig og signalene mottas av datamaskinen.

Identifikasjon

EAN 4710578296519
Produsentens artikkelnummer DKON2061ST-PFIPDWWT1
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser