Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Olympus OM-D E-M10 Mark IV Body Silver

Til kassen

Se også

Olympus OM-D E-M10 Mark IV Body Silver

(0)
Skriv en anmeldelse
Olympus OM-D E-M10 Mark IV Body Silver
Olympus OM-D E-M10 Mark IV Body Silver
Olympus OM-D E-M10 Mark IV Body Silver
Olympus OM-D E-M10 Mark IV Body Silver
Olympus OM-D E-M10 Mark IV Body Silver
Olympus OM-D E-M10 Mark IV Body Silver
7499 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    1-4 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av CDON
  • Lett, portabel, enkel å bruke
  • For selfier: berøringsskjerm som kan vippes ned
  • Bildekvalitet som blir misunt

FOTOGRAFER. DEL. INSPIRER

  • Lett, portabel, enkel å bruke
  • For selfier: berøringsskjerm som kan vippes ned
  • Bildekvalitet som blir misunt

På tide å ta det på alvor
Fri, fleksibel, fokusert: dette Olympus-kameraet griper dagen like mye som du gjør. En spontan bytur. En ettermiddag utendørs. En kveld på byen. Ditt Olympus E-M10 Mark IV selfiekamera er alltid klart til å bli med dit du skal. Dermed kan du leve hvert øyeblikk til det fulle. Og dele øyeblikksbilder av høy kvalitet som verden vil misunne.

En ny følgesvenn i hverdagen
Det lettvektige Olympus E-M10 Mark IV er lite i størrelse, men stort i ytelser – og blir med uansett hvor du skal. Legg det i en veske. Kast det over skulderen. Og ta slående bilder hele dagen lang. På fest. I parken. Eller bare ved kjøkkenbordet.

Sikre deg en nyutviklet klassiker
Når du får tak i dette 4k-digitalkameraet vil du aldri ha lyst til å slippe det. Eller bli sett uten det. Utviklet som et stilig nikk mot fortiden. Med et komfortabelt og sikkert grep som du ønsker deg i dag.

Hev ytelsene
Takket være det sømløse samspillet mellom 20M Live MOS-bildebrikken og prosessoren, 5-aksers bildestabilisering og Olympus M.Zuiko-objektiver kan du fotografere detaljrike bilder i eksepsjonell kvalitet. Selv i dårlige lysforhold og om kvelden.

Sylskarpe håndholdte bilder
Farvel, uskarpe bilder. Det kan være utfordrende å temme en skjelvende hånd. Olympus E-M10 Mark IV kompenserer, og lar deg fange øyeblikket like klart som øynene dine ser det. Dårlig belysning. Skjelving. Et teleobjektiv. Ikke noe problem. 5-aksers bildestabilisering leverer opptil 4,5 stopp, og sørger for at håndholdte fotografier blir lynskarpe.

Endre objektivet – utvid horisonten
For kreativitet og fleksibilitet kan du utforske det brede utvalget av Olympus M.Zuiko-objektiver. Velg en fotomulighet. Og skru på det som passer best. Bemerkelsesverdig: Få vakre eksponeringer med et portrettobjektiv. Kraftige perspektiver med en ultra-vidvinkel-zoom. Og grensesprengende detaljer med et makroobjektiv.

Din nye selfietaker
Løft dine digitale historier og selfiepositurer et hakk – med Olympus E-M10 Mark IV. For å fange deg selv i selvportrettmodus: vipp ned berøringsskjermen, posér og trykk for å fotografere. Ett sekunds forsinkelse sikrer at ansiktet ditt er i sentrum, ikke hånden din.

Fotografer som en proff
En rekke avanserte fotograferingsfunksjoner løfter opplevelsen med E-M10 Mark IV til neste nivå. Du kommer ikke til å ønske deg noe mer. Fra å ta ubeskrivelige høykvalitetsbilder til å fotografere 4k-video som tar pusten fra deg.

Magiske kunstfiltre
Når du vil gjøre et inntrykk (eller, la oss være ærlige, et Instagram-innlegg verdt mange likes) vrir du bryteren til ART-modus. Velg mellom 16 kunstfiltre, som det nå justerbare Pop Art-filteret og Soft Focus-filteret, for å sørge for at kreativiteten flommer. For den presise looken du ønsker deg kan du fintune bildefilterets nivåer slik du ønsker på berøringsskjermen på kameraet – før du tar bildet.

En nostalgisk touch
Det nyeste kunstfilteret, Instant Film, legger diskret, men tydelig til en vintage touch på ethvert bilde. Bruk det med eller uten blits for å oppnå forskjellige effekter.

Sett scenen
Ingen scener eller motiver er like. SCN-modus gjør at du slipper å gjette innstillinger ved å optimalisere dem for mange ulike motiver, fra landskap og portrett til stearinlys. Resultatet: Perfekte bilder hver eneste gang.

Nytt for SCN: Panorama
Fjellene. Stranden. Et slående bylandskap. Bytt til Panorama-modus for utsiktsbilder med en helt utrolig bildekvalitet. Hold nede lukkerknappen på Olympus E-M10 Mark IV, akkurat som på en smarttelefon, og flytt kameraet vannrett eller loddrett. Det er alt!

Utnytt AP
Ønsker du å løfte fotograferingen din til proffnivå – med et minimum av innsats? Oppdag Avansert Fotografering (AP)-modus. Ni forhåndsinnstilte alternativer som inviterer deg til å oppdage nye teknikker og funksjoner.

Vanskelige bilder, tatt enkelt
Bruk hele utvalget av APs fotograferingsfunksjoner for enkel tilgang til vanskelige motiver. Sving kameraet for å ta opp landskaper i Panorama. Fang de perfekte lyssporene og billysene i Live Composite. Eller lek med Live Time og Multiple Exposure for originale varianter.

Hjemmelagde 4k-videoer
Ikke bare ta opp spennende opplevelser, lag en slående håndholdt 4k-video med ditt talentfulle 4k-digitalkamera. E-M10 Mark IV lar deg fange minner og øyeblikk som høyoppløste videoer. Når det er nødvendig slår 5-aksers bildestabilisering inn. Den holder bildene sylskarpe og skjelvefrie – selv ved filming i bevegelse.

Hysj, Stillemodus
For øyeblikk du vil fange for alltid, uten å tiltrekke deg oppmerksomhet når de skjer: Stillemodus. Den slår av alle kameralyder – slik at du kan fotografere løs. Og beholde freden og roen.

Presis og i fokus – sporing
Enten du er ute i løypene eller på veien, sørger sporing av sekvensfotografering på E-M10 Mark IV for at du kan fange flere bilder på en perfekt måte. Ved hjelp av en raffinert algoritme låser det kompakte digitalkameraet seg på motivet og følger det, mens det refokuserer for hver eksponering. For sekvensielle eksponeringer med opptil seks eksponeringer per sekund.

Detaljer på et splittsekund – lås sekvensfotografering
Vet du hvor det er action? Fang den ved å låse sekvensfotografering på E-M10 Mark IV. Autofokus med høy hastighet sørger for at du aldri går glipp av et splittsekund. Den lar deg fotografere opptil 15 bilder per sekund. Etter å ha autofokusert én gang.

Autofokus med forbedret ansiktsprioritet og øyeprioritet
Neste generasjon autofokus med ansiktsprioritet og øyeprioritet finner ansikter og øyne mens du fotograferer, og autofokuserer på dem. For perfekte portrettbilder hver eneste gang.

Enda større potensiale
E-M10 Mark IV er stappfullt av raffinerte utvidelsesmuligheter, og forvandler hver eneste eksponering til en mulighet. Innebygget Wi-Fi- og Bluetooth-tilkobling, USB-lading, OI.Share-appen og Olympus Workspace for bilderedigering: dette er bare begynnelsen.

Over Wi-Fi og Bluetooth
Del bilder umiddelbart med mer gjennom E-M10 Mark IVs innebygde Wi-Fi-kameratilkobling. Aktiver Bluetooth rask og enkelt for å koble sømløst til smarttelefonen din. Bildeimport som alltid er på lar deg dele bildene dine i sosiale medier raskt og enkelt. Bare last ned den brukervennlige OI.Share-appen på smarttelefonen din.

Klikk fra avstand
Både Wi-Fi og Bluetooth gir deg en fleksibel måte å fjernstyre bildeopptaket på. Med Wi-Fi er det Live View Fjernkontroll. Eller du kan bruke den batterisparende Bluetooth-kamerafjernkontrollen kjent som en trådløs utløserknapp.

Slik gjør du det-veiledninger
Nysgjerrig, men uerfaren? Inne i OI.Share-appen finner du en rekke nyttige veiledninger som forklarer alt du trenger å vite om E-M10 Mark IV. Sjekk dem ut for å finne ut mer om å navigere gjennom nye eller ukjente funksjoner. Og begynn å fange utrolige bilder før du vet ordet av det.

USB-batterilading
Lavt eller dødt batteri? Det kan enkelt lades takket være en USB-port på E-M10 Mark IV. Plugg den inn i en nødlader, et kompatibelt adapter for et vegguttak eller i datamaskinen. Voilà, fullt batteri som er klart til å fange action. Når som helst, hvor som helst.

Fullt fleksible blitser
I vanskelig lys kan en ekstern blits løse mange fotoproblemer. Olympus E-M10 Mark IV er kompatibelt med trådløse radiobølgeblitser i kombinasjon med det rette tilbehøret, og lar deg lyse opp nesten alle slags motiver på en fleksibel måte. Uten noen ekstra vekt eller plass når du ikke har behov for det.

Olympus Workspace
Med Olympus Workspace kan du enkelt raffinere og forbedre bildene dine. Denne brukervennlige gratisprogramvaren er optimalisert for Olympus-digitalkameraer, og strømlinjeformer bilderedigeringsprosessen. Du kan for eksempel leke med lyssetting og farger for å få akkurat den looken du ønsker.

Små ting, stor innvirkning
Et komplett utvalg av tilbehør til E-M10 Mark IV venter på deg. Som et mykt etui med vintage-look for å ta med deg din beste venn rundt. Alternativt: Et quiltet etui i marineblått. For å sørge for at digitalkameraet ditt er trygt og komfortabelt uansett hvordan du tar det med deg, kan du velge fra et utvalg av stropper i ekte lær for nakke, hånd eller skulder.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.
>