Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Norton 360 Premium 10 enheder, 1 år, Antivirus 2019

Til kassen

Se også

Norton 360 Premium 10 enheder, 1 år, Antivirus 2019

(0)
Skriv en anmeldelse
Norton 360 Premium 10 enheder, 1 år, Antivirus 2019
Norton 360 Premium 10 enheder, 1 år, Antivirus 2019
629 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

 • Forventet leveringstid Ekspress leveranse
  5-15 Arbeidsdager
 • Selges og sendes av CDON

Overvåk produktets pris

 • Opptil 10 enheter
 • Beskyttelse mot nettrusler
 • Enhetssikkerhet
 • Smart brannmur for PC-er, (Brannmur for Mac-er)
 • Password Manager

Alt-i-ett-beskyttelse av privatlivet på nettet og tilkoblede enheter

 Produktfordele:


·         Secure VPN: Få tilgang til favorittappene og -nettstedene dine når du kobler til Wi-Fi hjemme eller på farten, med trygghet om kryptering i bankklasse.

·         Password Manager: Verktøy for enkel og sikker generering, lagring og behandling av passord, kredittkortinformasjon og annen brukerinformasjon på Internett.


·         Sikkerhetskopiering i skyen for PC-er1,3: 75 GB med nettbasert lagring der du kan lagre viktige filer og dokumenter som et forebyggende tiltak mot datatap på grunn av harddiskfeil, stjålne enheter og til og med løsepengevirus.


·         Enhetssikkerhet: Sanntidsbeskyttelse for 10 enheter, PC-er, Mac®-er eller mobilenheter mot løsepengevirus, virus, spionprogrammer, nettfisking og andre Internett-trusler.


·         SafeCam1 Varsler deg øyeblikkelig ved ethvert forsøk på å få tilgang til webkameraet og bidrar til å blokkere uautorisert tilgang til kameraet.


·         Beskyttelse mot nettrusler: Avansert sikkerhet bidrar til å beskytte den private og økonomiske informasjonen din når du surfer på Internett.


·         Smart brannmur for PC-er og Brannmur for Mac-er: Overvåker kommunikasjon mellom datamaskinen din og andre datamaskiner og bidrar til å blokkere uautorisert trafikk.


·         Foreldrestyring?: Gir deg verktøy som hjelper barna dine med å utforske Internett på en trygg måte.


·         Virus Protection Promise: Fra det øyeblikket du abonnerer, vil en Norton-ekspert være tilgjengelig for å hjelpe deg med å holde enhetene virusfrie eller du får pengene tilbake2


·         BRUKERSTØTTE: via telefon eller nettprat 

Nettrusler er i stadig utvikling. Det er ikke bare virus som infiserer stasjonære PC-er lenger. Nettrusler er i stadig forandring, så både personvernet ditt og den private og økonomiske informasjonen på enhetene dine kan være risikoutsatt. Derfor utvikler Norton seg også. Presentasjon av NY NortonT 360. Flere lag av beskyttelse mot eksisterende og nye nettrusler i dagens tilkoblede verden ? i én enkelt løsning.

Få avansert beskyttelse av PC-er, Mac®-er, iOS- eller AndroidT-enheter mot virus, nettfisking og andre nettrusler. I tillegg tilbyr Norton Secure VPN kryptering i bankklasse for å gjøre informasjonen du sender og mottar på Wi-Fi-tilkoblinger, sikrere. Det kan også bidra til å forhindre at bedrifter sporer dine nettaktiviteter eller plasseringer. Få tilgang til innhold på favorittnettstedene og i favorittappene dine like trygt som om du var hjemme.

Norton Password Manager gir deg verktøyene du trenger for å generere og lagre alle dine passord, kredittkortdetaljer og andre sensitive opplysninger på nettet. Norton Cloud Backup for PC-er hjelper deg med å lagre viktige filer på en sikrere måte ? alt fra dokumenter og familiebilder til økonomiske data - som et forebyggende tiltak mot tap av data på grunn av harddiskfeil, stjålne enheter eller til og med løsepengevirus. Norton Safecam for PC-er varsler og hjelper deg med å blokkere nettkriminelle, slik at de ikke får tilgang til webkameraet uten ditt samtykke. Foreldrestyring tilbyr brukervennlige verktøy som lar deg angi grenser for skjermtid, blokkere uegnede nettsteder eller overvåker søkeord og aktivitetshistorikk, slik at barna dine kan navigere tryggere i den tilkoblede verdenen.

NY Norton 360. Brukervennlig beskyttelse for enheter, personvern på nettet og mer. Alt i én enkelt løsning.


Informasjon om abonnementet

 • Den kontinuerlige beskyttelsen fornyes automatisk hvert år4
 • Registrering og aktivering på Internett
 • Kredittkort eller PayPal kreves for aktivering og bruk4

1. Funksjonene i Norton Cloud Backup er bare tilgjengelige i Windows.

Funksjonene i Norton SafeCam er bare tilgjengelige i Windows.

2. Virus Protection Promise: For å kvalifisere deg for Virus Protection Promise må du ha et kvalifiserende Norton-abonnement. Hvis du ikke har Small Business, er det også en forutsetning at du har kjøpt, fornyet eller oppgradert dette Norton-abonnementet direkte fra Symantec, eller at du har aktivert automatisk fornying hos Symantec. Hvis Norton ikke kan fjerne viruset fra enheten, kan du få refusjon basert på den faktiske prisen du betalte for den gjeldende abonnementsperioden for det kvalifiserende Norton-abonnementet. Hvis du har kjøpt en pakke (et kvalifiserende Norton-abonnement kjøpt sammen med et annet Norton-produkt), vil refusjonen begrenses til produsentens foreslåtte utsalgspris på det kvalifiserende Norton-abonnementet for den gjeldende perioden. Refusjonen får ikke overskride totalprisen du har betalt for pakken. Hvis pakken du kjøpte inneholder et kvalifiserende Norton-abonnement med et produkt som ikke er fra Norton, vil refusjonen begrenses til produsentens foreslåtte utsalgspris på Norton-abonnementet for den gjeldende perioden. Refusjonen får ikke overskride totalprisen du har betalt for pakken. Eventuelle refusjoner vil være prisen fratrukket eventuelle rabatter og mottatte refusjoner, samt eventuelle fraktkostnader, ekspedisjonsgebyr og gjeldende avgifter, unntatt i visse stater og land der fraktkostnader, ekspedisjonsgebyr og avgifter er refunderbare. Refusjonen gjelder ikke for eventuelle skader som har oppstått som et resultat av virus. Se Norton.com/guarantee for mer informasjon, inkludert kvalifiserende Norton-abonnementer.                            

3. Krever at enheten har Internett-tilkobling og at den er slått på.                            

4. BETALINGSMETODE ER OBLIGATORISK FOR ETTÅRIGE FORHÅNDSBETALTE ABONNEMENTER: Du kjøper et løpende abonnement som fornyes automatisk etter det første året. For å aktivere det, må du registrere deg på nettet og oppgi faktureringsinformasjonen. Prisen som betales i dag, gjelder for det første året av abonnementet. Det fornyes automatisk og faktureres til gjeldende fornyelsespris, som finnes på norton.com/pricing. Prisen kan endres, men vi vil alltid varsle deg via e-post på forhånd.                            

Funksjonene i Norton Foreldrestyring støttes ikke på Mac.

Systemkrav

NortonT 360 støtter WindowsT-maskiner, Mac®-maskiner, AndroidT- og iOS-enheter. Det er mulig at ikke alle funksjoner er tilgjengelige på alle plattformer. Norton Foreldrestyring, Norton Cloud Backup og Norton SafeCam støttes for øyeblikket ikke på Mac OS.

Windows®-operativsystemer

 • Microsoft® Windows® 10 (alle versjoner), unntatt Windows 10 S.
 • Microsoft Windows 8/8.1 (alle versjoner). Enkelte beskyttelsesfunksjoner er ikke tilgjengelig på Windows 8-startskjermens nettleser.
 • Microsoft Windows 7 (alle versjoner) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere.

Mac®-operativsystemer

 • Den gjeldende versjonen og de to tidligere versjonene av Mac® OS.
 • Funksjoner som ikke støttes: Norton Foreldrestyring, Norton Cloud Backup og Norton SafeCam.

AndroidT-operativsystemer

 • Android 6.0 eller nyere. Må ha Google Play-appen installert.

Automatisk søk for apper på Google Play støttes på Android 4.1 eller nyere, bortsett fra Samsung-enheter. Samsung-enheter som kjører Android 4.2 eller nyere, støttes. I de eldre versjonene av Android må man bruke «Del»-funksjonen i Google Play for å søke gjennom apper på Google Play.

iOS-operativsystemer

iPhone- eller iPad-enheter som har den gjeldende versjonen og de to tidligere versjonene av Apple iOS

Tilgjengelig for Windows®-datamaskiner, Mac®-er, iOS- og Android-enheter:

Norton Secure VPN er kompatibelt med PC-er, Mac®-er, Android-smarttelefoner og -nettbrett, iPad- og iPhone-enheter. Norton WiFi Privacy kan brukes på det angitte antallet enheter og med ubegrenset funksjonalitet i abonnementsperioden.

Windows®:

 • Microsoft Windows 7 (alle versjoner) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere
 • Microsoft Windows 8/8.1 (alle versjoner)
 • Microsoft Windows 10 (alle versjoner), unntatt Windows 10S
 • Mac®
 • Den gjeldende versjonen og de to tidligere versjonene av Mac OS

Apple® iOS:

 • iPhone eller iPad-enheter som kjører den gjeldende versjonen eller de to tidligere versjonene av Apple iOS

Android:

 4.4 eller nyere - Google Play må være installert

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.