Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

NORDIQZENZ WiFi-kompatibel 32" LED-TV (LED5032)

(0)
Skriv en anmeldelse
NORDIQZENZ WiFi-kompatibel 32" LED-TV (LED5032)
NORDIQZENZ WiFi-kompatibel 32" LED-TV (LED5032)
NORDIQZENZ WiFi-kompatibel 32" LED-TV (LED5032)
NORDIQZENZ WiFi-kompatibel 32" LED-TV (LED5032)
NORDIQZENZ WiFi-kompatibel 32" LED-TV (LED5032)
NORDIQZENZ WiFi-kompatibel 32" LED-TV (LED5032)
NORDIQZENZ WiFi-kompatibel 32" LED-TV (LED5032)
2129 kr

Overvåk produktets pris

Her er det! Denne utrolig rimelige LED-TV fra Nordiqzenz med 1000 kanals spor, digital TV-opptak via USB-minne, inkludert stativ, WiFi-kompatibilitet - denne stilige, HD-klare, Netflix-klare, energieffektive enheten som har alt du måtte ønske deg av en TV - og selvfølgelig litt mer!
Stilig og glatt design
Den stilige designen gjør at TV-en passer inn i alle moderne hjem, og den elegante formen gjør den enkel å plassere i de fleste rom. For å gjøre det enda litt enklere kan du velge om du vil henge det på veggen (TV-veggfester selges separat) eller om du vil bruke det medfølgende stativet. Stativet består av 2 stabile føtter som løfter TV-apparatet fra bordet / benken det står på et stykke, noe som betyr at seeren får bedre vinkel og at TV-en får litt avstand fra det den står på. Dette gjør at det dannes en god luftstrøm rundt TV-en (som er et standard sikkerhetstiltak som reduserer risikoen for brann).
For ikke å bli overrasket over at TV-en faktisk er større enn den tiltenkte TV-benken, har vi tatt med de nøyaktige målingene for hvor mye plass TV-en tar opp med og uten stativ - du finner disse litt lenger ned på siden under "Dimensjoner og vekt "!
Innebygd opptaksfunksjon for digital TV
I tillegg er LED5032 utstyrt med PVR-funksjon (digital TV-opptaksfunksjon). Hva betyr det da? Vel, at du kan koble til et USB-minne eller en harddisk via USB-inngangen på TV-en og deretter spille inn favorittprogrammene dine. Så enkelt! Hvis du da vil se programmene / filmen / etc. i ettertid er det bare å koble minnet til TV-en eller en datamaskin igjen - på denne måten kan du f.eks. også sitte og se dine innspilte favoritter på den bærbare datamaskinen mens du reiser
Energieffektiv enhet med LED-teknologi
Denne energieffektive TV-en fra Nordiqzenz bruker LED-teknologi for å projisere bildet. Dette betyr igjen at enhetens strømforbruk kan holdes på et minimum mens den er i drift, noe som holder både strømregningen nede og miljøpåvirkningen. TV-ens energieffektivitetsklasse er A + og har et strømforbruk på maksimalt 65 Watt, men i drift trekker den ofte mindre enn det, noe som betyr at TV-en kun bruker 31 Watt i gjennomsnitt under bruk. Det årlige energiforbruket er omtrent 45 kWh, avhengig av hvor mye du ser på.
Lyd og video:

Skjermoppløsning (px): 1366x768
Lyd: Nicam Stereo
Lydutgangsstrøm (WRMS.) (10% THD): 2 x 6

Overføring / mottak og kanaler:

Antall forhåndsinnstilte kanaler: 1000
TV-sendinger: PAL BG / I / DK / SECAM BG / DK
Mottakskanaler: VHF (BAND I / III) - UHF (BAND U) - HYPERBAND
Digital mottakelse: Fullt integrert digital bakkenett-TV (DVBT-C) (DVB-T2-kompatibel)
RF-antenneinngang: 75 Ohm (ubalansert)

Energiforbruk og strømforsyning:

Energieffektivitetsklasse: A +
Maksimal strømforbruk (W): 65
Gjennomsnittlig effekt under drift (Watt): 31.0
Strømforbruk i standby (Watt): 0,50
Strømforbruk i standby ved nettverkstilkobling (W): <2
Strømforbruk i av-modus (Watt): 0
Årlig energiforbruk (kWh / år) (*): 45
Driftsspenni

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.