Nintendo Switch håndkontroll - trådløs kontroll

Nintendo Switch håndkontroll - trådløs kontroll
Tips en venn

-51%

346 kr
Anb. pris 714 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  1-3 arbeidsdager

Selges av INF Company AB 4,4 / 5 med 41 vurderinger.

Totalkarakter 4,4 / 5
Leveransetid 4,1 / 5
Innpakning kvalitet 4,8 / 5
Mer fra INF Company AB INF Company AB er en samarbeidspartner på CDON Marketplace. Karakterene er fra kunder som har handlet hos Merchant INF Company AB, og blir vurdert etter leveransetid og hvor godt produktet ble pakket.
 • Enkel trådløs tilkobling via Bluetooth
 • Litiumbatteri av høy kvalitet gir 13 timers spille
 • Følsomme sensorer og presis vibrasjon
 • Ergonomisk design for godt grep
 • Skjermbilde-knapp for å dele med venner

Konsoll eller håndholdt? Konsoll og håndkontroll! Med Nintendo Switch får du alt i ett. Takket være den kompakte størrelsen og de varierte bruksmulighetene er konsollen svært fleksibel og får dessuten lett plass i ryggsekken. Innovative Joy-Cons er en smart løsning, men mange foretrekker nok en skikkelig Pro Controller. En god spillkontroll må reagere raskt og nøyaktig, ellers synker oddsen for å takle utfordringene når du spiller på din Nintendo Switch. Det er viktig at din Nintendo gamepad ligger godt i hånden, slik at du har et sikkert grep med god kontroll. 

Denne kontrollen støtter vibrasjoner, noe som er en stor fordel. Dette gir deg nemlig tilbakemeldinger fra spillet. Du kan spille mer intensivt, spillet blir morsommere og du blir en raskere og mer vellykket gamer. En trådløs Nintendo Switch-kontroll gir deg dessuten større bevegelsesfrihet, siden den kobles til via Bluetooth. Ledningen er ikke i veien og avstanden til utgangsenheten kan være større, noe som er spesielt nyttig ved tilkobling til en TV.

 • Håndkontrollen kobles enkelt til ved hjelp av Bluetooth; Nintendo Switch kontrollen har en trådløs Bluetooth-rekkevidde på 8,5 meter.

 • Denne Nintendo Switch-fjernkontrollen har et høykvalitets litiumbatteri med 550 mAh, som varer i 13 timer. Batteriet i din trådløse spillkontroll kan lades via Micro USB-kabel.

 • Sensitive sensorer og presis vibrasjon gir deg 100 % kontroll over dine Nintendo Switch-spill, som The Legend og Zelda: Breath of the Wild, Spulon 2, Mario Kart 8 Luxury, Super Mario Odessey og andre legender, og via en skjermopptaksknapp kan du dele dine opplevelser med vennene dine.

 • Ergonomisk design: Joy-Con-funksjonen forenkler synkroniseringen med skjermen. Kontrollen er lett (kun 169 g) og overflatebehandlingen gjør knappene mer følsomme for å sikre en bedre Nintendo Switch-spillopplevelse.

 • Det er enkelt å koble til spill, og kontrollen er kompatibel med X-INPUT-modusen på PC. Switch Pro-kontrollen er kompatibel med Android-enheter med trådløs tilkobling, for eksempel Android-mobiler, TV-BOX og lignende.


Batteritid: 13 timer
Tilkobling: Trådløs/Bluetooth
Farge: Svart


Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 152 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 98 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 68 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »