Nikon D3400 Body Svart

Nikon D3400 Body Svart
Tips en venn

-16%

4190 kr
Ord. pris 4990 kr
fra 207 kr i mnd
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  3-8 arbeidsdager

Frakt: 39 kr

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.
 • Imponer vennene dine: digitalt speilreflekskamera bildekvalitet
 • Del øyeblikkelig med snapbridge: den kontinuerlige koblingen til smartenheten
 • Ta bedre bilder overalt: det lille digitale speilreflekskameraet som bare fortsetter å ta bilder
 • Fordelen med digitale speilreflekskameraer fra nikon: presisjon og skjønnhet
 • Sats på kinokvalitet: filmer i full HD
 • Bli kreativ: innebygde spesialeffekter og picture control
 • Det digitale speilreflekskameraet ditt fra nikon: starten på de fotografiske eventyrene dine
Nikon D3400 Body Rød 4190 kr Kjøp
D3400 gjør det utrolig enkelt å ta og dele kvalitetsbilder fra et digitalt speilreflekskamera. Nikons SnapBridge holder kameraet koblet til smartenheten din via Bluetooth slik at du faktisk kan synkronisere bildene mens du tar dem. Bildene er på telefonen, klare for deling, uten problemer eller venting. Og dette er ikke hvilke som helst bilder. Den store sensoren på 24,2 megapiksler i DX-format leverer enestående resultater i svakt lys, og kan sammen med NIKKOR-objektivet oppnå kreativ uskarphet i bakgrunnen. Guide-funksjonen er der for å hjelpe deg med å utvikle de fotografiske ferdighetene dine, mens batteriets store kapasitet sørger for at D3400 alltid er klart til å skape liv på dine sosiale nettverk.
 • Imponer vennene dine: digitalt speilreflekskamera bildekvalitet
  Med D3400 er det enkelt å ta bilder av høy kvalitet som imponerer. Ta et steg forbi øyeblikksbilder og benytt muligheten til å ta imponerende bilder i dårlig lys eller å skape portretter med jevn, uskarp bakgrunn. Enten du tar bilder eller filmer, vil den store sensoren på 24,2 megapiksler i DX-format sammen med Nikons kraftige EXPEED 4-bildebehandlingsmotor og NIKKOR-objektivet sørge for svært detaljerte resultater. Det store lysfølsomhetsområdet på ISO 100 til 25 600 sørger for skarpe bilder, selv når det er nesten helt mørkt på en konsert eller ute på en romantisk kveldstur. Kombiner alt dette med kameraets kontinuerlige tilkobling, og du kan ta bilder som du vil være stolt over å dele. Øyeblikkelig.
 • Del øyeblikkelig med snapbridge: den kontinuerlige koblingen til smartenheten
  Skap liv i sosiale medier på sekunder med kvalitetsbilder fra et digitalt speilreflekskamera! Nikons banebrytende SnapBridge benytter Bluetooth low energy (BLE) slik at D3400 hele tiden og med lavt strømforbruk er koblet til en smarttelefon eller et nettbrett. Det er enkelt å koble kameraet til smartheten. Når det er gjort, vil tilkoblingen alltid være på. Kameraet kan synkronisere bilder til smartenheten etter hvert som de tas, uansett hvor du er, uten at du må koble til på nytt for hver gang. Du trenger ikke å bekymre deg for at batteriet på kameraet tømmes, og smartenheten kan brukes helt uten avbrudd. SnapBridge jobber i bakgrunnen med å overføre bildene. Ta rett og slett smartenheten opp og bildene er der: Bilder synkroniseres etter hvert som de tas og tilpasses automatisk i størrelse, så det er enkelt å se på dem og laste de raskt opp til sosiale medier. Kameraet kan til og med synkronisere bilder til smartenheten når det er i beredskapsstilling. Den fantastiske bildekraften til D3400 lar deg lage innhold som følgerne dine ikke kan få nok av. SnapBridge lar deg dele det akkurat når det skjer.
 • Ta bedre bilder overalt: det lille digitale speilreflekskameraet som bare fortsetter å ta bilder
  Det er lite nok til å ta med overalt, og det lette D3400 er et glimrende kamera som kan ta uforglemmelige bilder og filmer med høy oppløsning. Du kan ta bilder lengre og ta opptil 1200 bilder på én lading³ takket være kameraets lave strømforbruk og batteriets høye kapasitet. Den store høyoppløselige LCD-skjermen på 7,5 cm lar deg komponere eller vise bilder og bruke spesialeffekter med perfekt klarhet. Og uansett hvor du er, er Guide-funksjonen der for å gi trinnvis veiledning i kameraet hvis du har behov for det. Hvis du ikke har fotografert med digitalt speilreflekskamera før, eller vil lære mer, er Guide-funksjonen den ultimate assistenten. Det er som å ha med deg en ekspert, og denne funksjonen viser deg akkurat hvordan kameraet skal stilles inn slik at du kan ta flotte bilder og filmer.
 • Fordelen med digitale speilreflekskameraer fra nikon: presisjon og skjønnhet
  Det er bare når du bruker et speilreflekskamera fra Nikon at du får farten, presisjonen og håndteringen som gjør at du kan ta glimrende bilder på en enkel måte. Uansett om du tar nærbilder eller tar bilder fra langt hold, så låser kameraets knivskarpe autofokussystem (AF) seg på motivet og holder det i fokus. Når ting begynner å skje, kan D3400 fotografere med 5 b/s og ta fem flotte bilder hvert sekund. Legendariske NIKKOR-objektiver leverer alltid bilder som eksploderer med farge og klarhet. Og Nikons anerkjente ergonomi sørger for at viktige kontroller kan nås enkelt. Takket være kameraets optiske søker, er det mye mer tilfredsstillende å komponere bilder enn når man tar bilder med en smarttelefon eller et kompaktkamera. Dette er når fotografering virkelig føles som fotografering - legg øyet inntil søkeren og få klar sikt gjennom objektivet. Søkeren blokkerer sollys og forstyrrelser slik at du kan fokusere på motivet. Det å ta bilder gjennom søkeren betyr også at du får et stabilt grep på kameraet og kan oppnå stødigere bilder, spesielt når du tar bilder av fjerne motiver med et lengre objektiv.
 • Sats på kinokvalitet: filmer i full hd
  Fotografering er bare halve moroa med D3400. Når det passer best med filmopptak, sørger D-filmfunksjon på kameraet for jevne, detaljrike opptak i full HD-kvalitet med filmfrekvens på opptil 50p/60p. Kontinuerlig autofokus holder opptaket skarpt når ting begynner å skje fort. Og du kan enkelt filme gatemotiver om natten, eller fange løssluppen moro på fester, takket være det store lysfølsomhetsområdet på kameraet. Hvis du vil legge til litt dramatikk, gjør Nikons utvalg av NIKKOR-objektiver i DX-format det enkelt å lage filmer, som ser ut som spillefilmer og som alle vil misunne deg. Ta bilder med et NIKKOR-objektiv med fast brennvidde i DX-format, som AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G, og benytt sjansen til å sette subjektet i rampelyset med tiltalende uskarphet i bakgrunnen. Hvis du bruker objektivet AF-P DX NIKKOR 18-55mm, kan du gjøre videoopptak så å si helt uten motorstøy.
 • Bli kreativ: innebygde spesialeffekter og picture control
  D3400 er godt utstyrt for å hjelpe deg med å bli kreativ. Ti forskjellige innebygde effekter gjør det enkelt å ta bilder med et kunstnerisk preg. Bare velg effekten du vil bruke før du tar bildet. Retusjeringsmenyen i kameraet gir deg frihet til raskt å legge på effekter i ettertid. Og for mer avanserte alternativer kan du bruke den innebygde Picture Control til å finjustere innstillinger som kontrast og metning for å få bilder til å se ut akkurat som du vil. Du kan også beskjære bilder umiddelbart bare ved å trykke på "i"-knappen under zoomeavspilling. Og SnapBridge-koblingen til kameraet lar deg bruke smarttelefonen eller nettbrettet til å fortsette den kreative prosessen. Med sømløs bildesynkronisering er det enklere enn noensinne å se mesterverkene dine på smartenheten eller å redigere bildene i favorittappen din.
 • Det digitale speilreflekskameraet ditt fra nikon: starten på de fotografiske eventyrene dine
  Når du eier et digitalt speilreflekskamera fra Nikon, eier du ikke bare et kamera. Du har muligheten til å utforske en helt ny verden av fotografering. Fra legendariske NIKKOR-objektiver til brukervennlige Nikon-blitser og mer, er det digitale speilreflekskameraet ditt en del av et endeløst utvidbart system som kan vokse med deg. Kvaliteten på NIKKOR-objektiver er et viktig fortrinn ved et digitalt speilreflekskamera fra Nikon, sammenlignet med modeller fra andre produsenter. D3400 støtter en rekke NIKKOR-objektiver med DX-format, som dekker omtrent enhver opptakssituasjon. Bruk et lyssterkt objektiv med fast brennvidde for uskarpe bakgrunner, et teleobjektiv til fjerne motiver eller et vidvinkelobjektiv for dramatiske komposisjoner. Når du er klar til å utforske lysets kreative potensial, gjør de anerkjente blitsene fra Nikon det lett å komme i gang med dette. Disse bærbare blitsene gjør det enkelt å spre lys eller myke opp lys, lyse opp mørke partier på dagslysbilder, få bedre bilder i skumringen eller fremheve flere motivdetaljer i motlyssituasjoner.
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Varemerke Nikon
Autofokus
Antall automatiske fokuspunkter (soner) 11
AE/AF Control Dynamic-area AF, 3D-tracking AF, Auto-area AF, Face-priority AF, AF med motivföljning
Batteri
Teknologi Litiumjon
Batteriformfaktor Tillverkarspecifikt
Fabrikantbatterinavn Nikon EN-EL14a
Blitz
Type Utfällbar blixt
Egenskaper AF-belysningsanordning, Blixt +/- kompensation
Blitzmodi Utfyllnadsläge, Bakre ridå synkronisering, Långsam synk, Auto-läge, Läge för avstängd blixt, Röda ögon reduktion
Ledetall (m 8
Røde øyne-reduksjon Ja
Diverse
Medfølgende tilbehør Batteriladdare, Kåpa för huvudenhet, Halsrem, Ögonsköljkopp
Produktfarge Svart
Farge Svart
Eksponeringsparametere
Opptaksprogrammer Landskap, Porträttläge, Närbild, Natt, Barn, Sportläge
Eksponeringsmåling 3D color matrix II, Punkt (2,5 %), Centrerad
Eksponeringskompensasjon ±5 EV-område, i 1/3 EV-steg
Eksponeringsmodi Program, B-inställning, Automatisk, Manuell, Öppningsprioritet, Slutarprioritet
Lysmålingsfelter 420
Hvittbalanse
Hvitbalanse Anpassad, Automatisk, Förinställningar
Forhåndsinnstilt hvitbalanse Glödande, Fluorescerande, Molnigt, Solljus, Blixt, Skugga
Lukker
Maks. lukkerhastighet 1/4000
Min. lukkerhastighet 30
X-sync for blitz 1/200 sek
Lydinngang
Mikrofondriftsmåte Mono
Mokrofonfunksjoner Känslighetskontroll
Miljøparametere
Min. driftstemperatur 0x
Maks. Driftstemperatur 40x
Driftsfuktighet 0 - 85 % (icke-kondenserande)
Objektivsystem
Linse inkludert Endast stomme
Optisk sensor
Totalt antall piksler 24.720.000 pixlar
Type bildebrikke CMOS
Effektive bildepunkter/oppløsning 24 200 000 pixlar
Størrelse på optisk føler 15.6 x 23.5mm
Bildepunkter/oppløsning 24,2 MP
Bildebrikkens egenskaper OLPF-less-arkitektur
Omregningsfaktor for 35 mm format 1.5
Støvfjerning fra bildebrikken Ja
Optisk sensorstørrelse (metrisk) 15.6 x 23.5 mm
Maks videooppløsning 1920 x 1080
Profesjonelle camcorderfunksjoner
Lydsignalformat Linjär PCM
Størrelser og vekt
Bredde 12,4 cm
Dybde 7,55 cm
Høyde 9,8 cm
Vekt 0,4 kg
Søker
Søkertype Pentaspegel i ögonhöjd
Topptekst
Produktserie Nikon
Modell D3400
Merke Nikon
Pakket mengde 1
Videoinngang
Type Digitalkamera
Digitalt Videoformat H.264, MOV
Bildeopptaksformat JPEG, NEF (RAW), RAW + JPEG
Egenskaper Inbyggd reducering av röda ögon, Beskära en bild, Storleksändra en bild, Visning av belyst punkt, Active D-Lighting-teknik, Inbyggd hjälp, RAW-bearbetning i kamera, Eye-Fi Card Ready, Live View Scene Auto Selector, Störningskontroll, Perspektivkontroll, Hög ISO-hastighetsbrusreducering, Tyst slutarutlösningsläge, Rotering av digital bild, Avkänningsfunktion för kameraorientering, Exponeringsmätare
Lysfølsomhet ISO automatisk, ISO 100-25600
Spesialeffekter Fisköga, Illustration, Monokrom, Dov, Landskap, Porträtt, Miniatyr, Leksakskamera, Siluett, Färgskiss, Färgkontur, Selektiv färgändring, High Key, Night Vision, Low Key, Superintensiv, Bildöverlägg, Neutral, Pop, Vivid
Blitzkontakt Varmkoppling
Selvutløserforsinkelse 10 sek, 2 sek, 5 sek, 20 sek
ISO (Maks) 25600
Ansiktsdetektering Ja
Bildeprosessor EXPEED 4
AV-grensesnitt HDMI, USB 2.0
Ansiktsdetekteringsdetaljer AF med ansiktsprioritering-funktion
Videoopptakerfunksjoner
Høyoppløsningsvideostøtte 1 080 p
AutoFocus_System TTL-kontrast- och fasdetektering
Screen Size 3 "
Supported Video Formats 1080p
Camera Resolution 24,2 MP
Størrelses- og vektdetaljer / Vekt
0,4 kg
0,45 kg
Stillbildelagerkapasitet / Bildeoppløsning
6000 x 4000
4496 x 3000
2992 x 2000
Tilkoblinger / Type Tilkoblinger / Mengde Tilkoblinger / Kontakttype
USB 2.0 1
HDMI-utgång 1 19-stifts mini-HDMI Typ C
Eksponeringsområde / Lysmålingsområde Eksponeringsområde / Følsomhet
EV 0-20 ISO 100
Videoopptak / Digitalt videoformat Videoopptak / Bildeoppløsning Videoopptak / Rammehastighet
H.264 1920 x 1080 60 fps
H.264 1920 x 1080 50 fps
H.264 1920 x 1080 30 fps
H.264 1920 x 1080 25 fps
H.264 1920 x 1080 24 fps
H.264 1280 x 720 60 fps
H.264 1280 x 720 50 fps
Detaljer for støttede batterier / Antall Detaljer for støttede batterier / Formfaktor Detaljer for støttede batterier / Detaljer Detaljer for støttede batterier / Inkludert
1 Nikon EN-EL14a Litiumjonbatteri Inkluderad
Detaljer om batteriets levetid / Bruksmodus
Fototagning
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Vil du inkludere forsikring til dette produktet?
Nikon D3400 Body Svart

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 793 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 419 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 207 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »