Nikon D3400 Body Rød

Nikon D3400 Body Rød
Tips en venn

-16%

4190 kr
Ord. pris 4990 kr
fra 207 kr i mnd
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-6 arbeidsdager

Frakt: 39 kr

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.
 • Nikon SnapBridge, del bildene dine enkelt
 • 24,2 megapixler
 • EXPEED 4-prosessor
 • ISO 100-25600
 • 3 toms LCD-skjerm
 • Full HD med bildefrekvenser opp til 50p/60p

Tiden er inne. Fotografer bedre og del med engang med D3400.

Med D3400 er det superenkelt å fotografere og dele bilder i D-SLR-kvalitet. Ved hjelp av Nikons SnapBridge kan du koble kameraet opp mot telefonen eller nettbrettet ditt og synkronisere bildene dine samtidig som du fotograferer. Det eneste du trenger å gjøre er å åpne telefonen din, og bildene ligger der, helt klare til å deles. 

Selv om kameraet er lite påvirker det ikke kvaliteten på bildene. Den store sensoren i DX-format med 24,2 megapixler gir deg et fantastisk resultat i svakt lys, og sammen med NIKKOR-objektivet gir det deg en bakgrunn med et preg av kunst. Guide-modus hjelper deg på vei til en fantastisk fotograf, og takket være det kraftfulle batteriet i D3400 er du alltid klar til å la bildene dine skinne på sosiale medier. 


D-SLR-bildekvalitet som får vennene dine til å måpe

Med en D3400 er det enkelt å ta fantastiske bilder i høy kvalitet som alltid imponerer. Ta steget videre fra øyeblikksbilder og nyt av friheten til å alltid kunne ta imponerende bilder i svakt lys, eller knipse vakre portretter med en myk bakgrunn. Uansett om du vil ta bilder eller filme så vil resultatet alltid bli fantastisk og fult av detaljer, dette takket være kameraets store sensor i DX-format med 24,2 megapixler, den kraftfulle EXPEED 4-prosessoren og NIKKOR-objektivet. Det vide ISO-lysfølelsesintervallet fra 100 til 25 600 betyr att du får et skarpt resultat, uansett om det er halvmørkt på en konsert. Eller du er ute på en romantisk kveldstur. Kameraet har dessuten alltid tilkoblet at du med noen få klikk kan dele de fantastiske bildene, med en eneste gang.


Del med en eneste gang med SnapBridge, en konstant tilkobling til smartphonen eller nettbrettet ditt.

La de høykvalitative bildene dine skinne i sosiale medier på bare noen sekunder! Nikons banebrytende SnapBridge bruker Bluethooth low-energy-teknik, hvilket betyr at D3400 kan beholde en konstant tilkobling til dine enheter uten at det tømmer batteriet for strøm. Det er enkelt å koble til den smarte enheten din, og så fort du har koblet den til én gang vil tilkoblingen alltid ligge aktiv. Kameraet kan overfør bildene dine alt ettersom du knipser de, og du slipper å lage en ny tilkobling hver eneste gang. Du trenger heller ikke å bekymre deg for at batteriet skal tømmes, og i tillegg kan du bruke telefonen din uavbrutt mens du knipser bilder. SnapBridge overfører nemlig bildene dine i bakgrunnen. Neste gang du tar frem telefonen eller nettbrettet ditt ligger bildene allerede på enheten din. Størrelsen på bildene som har blitt synkronisert mens du fotograferer endres automatisk slik at det er raskt og enkelt å kikke gjennom dem og laste dem opp på sosiale nettverk. Bildene synkroniserer med den smarte enheten din til og med når den er i hvilemodus. Med kraften i D3400 skaper du bilder og filmer som følgerne dine ikke kan få nok av. Og husk at med SnapBridge, kan du dele med en eneste gang.  

Ta bedre bilder overalt: den lille D-SLR-kameraet som ikke gir opp

D3400 er et lite og lett kamera som er enkelt å ta med seg i farten, men allikevel kraftfullt nok til å skape uforglemmelig høyoppløste bilder og filmer. Du kan fotografere under en lengre periode og ta opp til 1200 bilder på kun en ladning, dette takket være kameraets energigniene utforming og den store kapasiteten til batteriet. Med den store LCD skjermen på 7,5 cm (3’’) kan du komponere eller granske bildene dine, bruke spesialeffekter og til en hver tid se hva du gjør. Uansett hvor du vender deg så vil du alltid ha din faste følgesvenn med deg, guiden. Den hjelper deg til å bli en bedre fotograf ved å vise deg steg-for-steg hvis du vil lære deg å ta bilder med D-SLR og hvordan du skal stille in div. kamerainnstillinger slik at bildene og filmene dine blir flotte mesterverk.   

Fordeler med NIKON D-SLR: presisjon og skjønnhet

Det er kun når du bruker NIKON D-SLR som fotograferingen blir så rast, enkelt  og nøyaktig å håndtere. Uansett om du tar nærbilder eller fotograferer på lang avstand så fokuserer det knivskarpe AF-systemet rett på motivet og beholder fokus. Når det skjer noe spennende kan D3400 ta bilder i hele 5bps, og ta fem vakre bilder i sekundet. Det legendariske NIKKOR-objektivet gir alltid bilder i fantastiske farger og en utrolig klarhet. Nikons verdensberømte ergonomi gjør sånn at det er veldig enkelt å regulere stillinger. Den optiske søkeren som D3400 har gjør det mye mer givende å fotografere enn det gjør ved bruk av en smartphone eller ett systemkamera. Det er slik det føles å fotografer på ordentlig. Ta en titt i søkeren så får du en tydelig oversikt gjennom objektivet. Søkeren blokkerer sollys og distraksjoner sånn at du kan fokusere på motivet. Om du fotograferer med søkeren vil du også få ett sterkere grep om kameraet og få mer stabile bilder, spesielt når du tar bilder på lang avstand med ett lengre objektiv.  

Skap en skikkelig filmfølelse: Filmer i Full HD

Å ta stillbilder er bare halve moroa når det kommer til D3400. Når du heller vil filme de minnerike stundene bruker du funksjonen D-film og spiller inn jevne, detaljerte videoklipp i Full HD med en bildefrekvens på opp til 50p/60p. Ett kontinuerlig auto fokus ser til at motivene alltid blir skarpe, til og med når det er noe spennende som skjer i dine omgivelser. Også når du filmer har kameraet denne fantastiske ISO-lysfølefunksjonen som gjør det enkelt å filme i mørkere omgivelser, du fanger enkelt spenningen som kan skapes i en mørk gate, eller gleden du finner på en livlig fest. Om du vil skape litt mer dramatiske scener så gjør Nikons DX NIKKOR-objektiv dette lett for deg, så enkelt at de som ser mesterverket ditt grønne av misunnelse. Bruk ett raskt objektiv med en fast rekkevidde som AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G, så kan du sette motivet i sentrum mot en vakker bakgrunn. Med objektivet i AF-P DX NIKKOR 18-55mm-pakken kan du fokusere raskt og nesten lydløst. Perfekt for når du filmer.


Vær kreativ med spesialeffekter og Picture Control i kameraet

D3400 hjelper deg å være kreativ. Med ti ulike effekter å velge mellom er det enkelt å skape den kunstverk-følelsen. Det er bare å velge deg en effekt som du vil bruke før du knipser bildet. Med retusjeringsmenyen kan du enkelt legge til stemningsfulle objekter etter bildet er tatt. For å få et mer avansert alternativ kan du bruke Picture Control, der kan du finjustere eksempelvis kontrast og metning slik at bildene ser akkurat ut som du vil ha det. Du kan også beskjære bildene dine på plass. Trykk bare på i-knappen ved zoomvisning. Med kameraets SnapBridge-tilkobling kan du dra nytte av smartphonen eller nettbrettet ditt for å fortsette med det kreative arbeidet. Den raske overføringen av bilder gjør det veldig enkelt å granske bildene dine på en smart enhet eller redigere bildene ytterligere i favoritt appen din.


Din Nikon D-SLR: Begynnelsen på ditt fotograferings-eventyr

Når du eier en Nikon D-SLR har du ikke bare en kamera. Du har også sjansen til å utforske en helt ny verden innom fotografering. Fra de legendariske NIKKOR-objektivene til de lettanvendelige Nikon-blitzenheter: D-SLR er en del av ett stort system som kan vokse i den takten du selv vil. NIKKOR-objektivenes kvalitet er en viktig fordel med å velge en D-SLR fra Nikon fremfor andre kameraer. Kamerat D3400 er kompatibel med hele sortimentet av NIKKOR-objektiv i DX-format4 som dekker stort sett alle fotograferingssituasjoner. Bruk ett objektiv med fast rekkevidde for en vakker bakgrunn, ett teleobjektiv for et motiv som er på lengre avstand eller ett vidvinkelobjektiv for dramatisk komposisjon. Når du er klar for å utforske de kreative mulighetene med lys blir det enkelt med Nikons berømte Speedlights. De portable blitzenhetene gjør det enkelt å spre eller myke opp lys, øke effektene i bilder som tas i dagslys, forbedre bilder som tas i skumringslys eller eksponere motivets detaljer i situasjoner med motlys. 


Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Vil du inkludere forsikring til dette produktet?
Nikon D3400 Body Rød

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 793 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 419 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 207 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »