MOTOROLA ONE ZOOM 4/128GB ELECTRIC GRAY

Tips en venn
4190 kr
fra 207 kr i mnd
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM (One2Cel)

Mer fra CDON.COM (One2Cel) CDON.COM (One2Cel) er en samarbeidspartner på CDON Marketplace. Karakterene er fra kunder som har handlet hos Merchant CDON.COM (One2Cel), og blir vurdert etter leveransetid og hvor godt produktet ble pakket.

FEATURES & BENEFITS


Bakre kameraer


Oversikt

Bransjeledende firedoblet kamerasystem. Nå har du det perfekte kameraet for alle anledninger. Kamerasensoren på 48 MP1 med Quad Pixel-teknologi og OIS gir deg superskarpe bilder når som helst på dagen. Fokuser detaljene eksternt med det høyoppløselige optisk zoom-kameraet med teleobjektiv. Ta forbløffende panoramabilder med ultravidvinkelkameraet på 117° og bruk dybdekameraet for å gi bildene dine vakre uskarpe effekter.


Hovedkamera

Gi liv til hvert bilde

Med en hovedsensor på 48 MP1 og Quad Pixel-teknologi får du 4x høyere lysfølsomhet med motorola one zoom. Så når du fotograferer i dårlig lys, får du skarpere og lysere 12 MP-bilder. Og hvis hendene rister eller du får en dytt, holder den optiske bildestabiliseringen (OIS) bildene dine skarpe og uten uskarpheter.


Kamera med teleobjektiv

Skikkelig nært og personlig

Dette er ikke den zoomen du er vant med. I motsetning til en digital zoom, kan den høyoppløselige optisk zoomen fange detaljer på avstand uten å miste bildekvaliteten. OIS holder linsen stødig slik at bildene er skarpe selv med full zoom.


Ultravidvinkellinse

Fang det du ser

Den ultravide linsen på 117° lar deg fange det du ser med egne øyne, og du får 4x mer av det du ser på bildet2 sammenlignet med en standardlinse på 78°. Ta vidvinkelbildene dine fra «flott» til «utrolig»!


Dybdekamera

Fokuser på motivet

Noen ganger vil du at bare objektet skal være i fokus, ikke bakgrunnen. Dybdekameraet samarbeider med hovedkameraet for å viske ut bakgrunnen automatisk, eller du kan gjøre det selv etterpå. Uansett hvilken måte du velger, blir hverdagsbildene dine forvandlet til elegante portretter, lett som en plett.


Frontkamera


25 MP frontkamera

Se bra ut, uansett lys

Du kan være sikker på at selfiene dine blir perfekte, dag som natt, ute eller inne. I sterkt lys fanger 25 MP-sensoren de minste detaljene. Og i dårlig lys leverer Quad Pixel-teknologien 4x høyere lysfølsomhet, slik at du alltid ser lys og frisk ut.


AI-oppsummering

Utrolige bilder. Automatisk.

Du trenger ikke alltid det mest avanserte kameraet for profesjonelle resultater. Avanserte AI-kamerafunksjoner som auto smile capture, portrettlys og smart bildekomposisjon gjør det enkelt å ta bilder som en proff.


Night Vision

Fang natten

Få livlige kveldsbilder med skikkelige farger og utrolig skarphet. Bare bytt til Night Vision-innstillingen for å få alle detaljene og fargene som ellers ville gått tapt i mørket.


Smart bildekomposisjon (AI)

Bedre bildekomposisjon. Sånn uten videre.

Nå kan du forbedre komposisjonen til bildene dine automatisk. Ved hjelp av «the Rule of Thirds» genererer kameraet et ekstra valgfritt bilde basert på originalen. Velg hvilken du vil ha.


Auto smile capture

Alle ser glade ut

Ta det perfekte gruppebildet uten anstrengelser. Kameraet analyserer objektene dine og fanger automatisk et bilde hvor alle smiler, basert på en algoritme som oppdager smil.5


Bildeoptimalisering (AI)

Smartere bilder, scene for scene

Ved hjelp av kunstig intelligens velger bildeoptimaliseringen de rette innstillingene eller justeringene avhengig av omstendighetene, slik at du alltid får det perfekte bildet.


Portrettlys

Lyssetting som i et studio. Minus studioet.

Få bildene dine til å se ut som om de har blitt lyssatt av en proff. Portrettlyset bruker kunstig intelligens for å legge til vakre lyseffekter som forsterker ansiktstrekkene.


Spot color

La det skille seg ut

Bruk farger på unike måter med spot color mode. Velg en farge du beholder og la alt annet bli sorthvitt.


Cinemagraph

Gi liv til bildene dine

Løs opp grensen mellom bilde og video. Hold bevegelsen i en del av opptaket mens du fryser alt annet for en unik effekt.


Tekstgjenkjenning (Google Lens)

Smart tekstsøk

Bruk Google Lens til å finne matretten rett fra menyen, legge til hendelser i kalenderen din, få en veibeskrivelse, ringe et nummer, oversette ord og mye mer. Eller bare kopier og lim inn for å spare tid.6


Objektgjenkjenning (Google Lens)

Søk etter det du ser med Google Lens

Ser du et antrekk du liker? Eller en stol som hadde vært perfekt i stuen? La deg inspirere av lignende klær, møbler eller interiørdetaljer – uten å måtte beskrive hva du ser i søkefeltet.6


Motivgjenkjenning (Google Lens)

Lær mer om severdigheter

Pek kameraet for å lære mer og samhandle med verden rundt deg. Google Lens gir deg rask tilgang til anmeldelser, åpningstider, historiske fakta og mye mer for populære severdigheter du treffer på.6


Hyperlapse

Timelapse med en vri

Film en timelapse-video når du beveger deg og jevn ut uønsket risting og vibrasjoner med etterbehandlet stabilisering.


Active photos

Gi bildene energi

Spill automatisk inn en kort video når du tar et bilde, slik at du kan se når bildene dine får liv.Slow-motion video

Se hva du går glipp av

Fokuser på detaljene du går glipp av med normal hastighet. Nå kan du ta enda flere bilderuter per sekund (opptil 240 bilderuter per sekund).


Manuell modus

Du har kontrollen

Få optimal kontroll med innstillingene du finner på et profesjonelt speilreflekskamera. Bytt til manuell modus for å justere hvitbalanse, lukkerhastighet, ISO, eksponeringskompensasjon og fokus.
Moto Experiences


Moto Actions

Du handler. Den reagerer.

Med Moto Bevegelse bruker du enkle bevegelser til å utføre de vanligste kommandoene dine. Enten det er å åpne kameraet med en vridning på håndleddet eller for å tenne lommelykten ved å riste to ganger opp og ned, kan du bruke favorittfunksjonene dine uten å trykke på én enkelt knapp.Moto Display

Bli værende i loopen

Du trenger ikke å anstrenge deg for å holde deg oppdatert. Moto Visning gir deg en rask forhåndsvisning av meldinger og oppdateringer, slik at du kan se hva som skjer uten å låse opp telefonen. Og skjermen vet når du ser på noe, så den slår seg ikke av mens du leser.


Moto Display features


Peek Display

Smygtitt

Få et glimt av varslene dine som toner inn og ut når skjermen er av, slik at du alltid vet hva som skjer.


Split notifications

Fungerer som deg

Se og utvid meldingene dine en om gangen, for det er slik du fungerer.


Quick Reply

Svar. Direkte.

Bry deg ikke om å låse opp mobilen. Quick reply lar deg svare på meldinger direkte fra en låst skjerm. Rist to ganger opp og ned for å tenne lommelykten.


Media controls

Dobbel kontroll

Ikke bry deg med å låse opp telefonen din for å trykke på avspilling, pause eller bytte sang.Attentive display

Du har oppmerksomheten vår

Du leser noe spennende når plutselig skjermen slår seg av. Vi har alle vært der. Attentive display sørger for at det ikke skjer ved å holde skjermen i gang så lenge du ser på den. 


Night Display

God natt

Night Display justerer telefonen din med varmere farger for automatisk å redusere blåtoner som kan forstyrre søvnen din.

Moto Actions featuresQuick capture

Åpne med en vri

Ikke la øyeblikket passere. Bare vri på håndleddet to ganger for å åpne kameraet.


Flash flashlight

Lynraskt lys

Finn veien i mørket uten å famle med telefonen. Rist to ganger opp og ned for å tenne lommelykten.Three finger screenshot

Fang med ett trykk

Ser du noe du vil beholde? Trykk bare på skjermen med tre fingre for å ta et skjermbilde.


Enknappsnavigasjon

Ett trykk fikser alt

Bruk en enkel skjermregulator i stedet for navigeringsknappene, og få et tydelig grensesnitt som gir deg mer skjermplass. Hvert sveip, trykk og kommando fungerer enda bedre med den nyeste versjonen av Android™ som forenkler navigasjonen enda mer.Løft for å låse opp

Bare løft

Det kan ikke bli enklere å låse opp mobilen din. Bare løft den opp og se på skjermen for å komme i gang med det du ønsker.Media controls

Dobbel kontroll

Ikke bry deg med å låse opp telefonen for å bytte sang. Bruk volumknappene til å bytte spor når skjermen er slått av.Screenshot editor

Snarvei til å dele

Behandle og del skjermbildene dine med en gang, eller ta skjermbilder som er større enn skjermen, for eksempel komplette nettsider eller artikler.


Flip to DND

Vil du være i fred?

Alle trenger å ta det litt med ro noen ganger. Snu mobilen din for å aktivere Do Not Disturb-modus.


Pick up to silence

Sound off

La lyden være på? Bare ta opp telefonen for å dempe den med en gang.


Swipe to shrink

Krymp bildet

Reduser skjermen med et enkelt sveip, slik at du kan navigere med bare en hånd.

1) 48 MP kamerasensor kombinerer 4 piksler til en stor piksel for en bildeoppløsning på 12 MP  

2) Sammenlignet med det oppmålte området dekket av hovedkameraet med 78 °-linse fra samme synsvinkel.

3) Alle påstandene til batteritid er omtrentlige og basert på en gjennomsnittlig bruker når det gjelder både bruk og standbytid. Faktisk batteriytelse kan variere og avhenger av flere faktorer som signalstyrke, nettverkskonfigurasjon, batteriets alder, driftstemperatur, valgte funksjoner, enhetsinnstillinger, taledata og annen programbruk.  

4) Batteriet må være nesten utladet. Ladehastigheten avtar ettersom ladingen skrider frem.

5) Auto smile kan oppdage opptil 5 ansikter/personer på samme bilde.

6) Google Lens støtter for øyeblikket følgende språk: engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, portugisisk, koreansk, kinesisk, indonesisk, polsk, nederlandsk, finsk, ungarsk, kasakhstansk, tyrkisk, filippinsk, hindi, dansk, gresk, norsk, svensk, vietnamesisk, russisk, tsjekkisk, japansk. Flere språk kan legges til i fremtiden.


Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Varemerke Motorola
Screen Size 6,4 "
Type mobiltelefon Smartphone
Operating System Android
Mobilt bredbånd generasjon 4G
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}
Vil du inkludere forsikring til dette produktet?
MOTOROLA ONE ZOOM 4/128GB ELECTRIC GRAY

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 793 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 419 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 207 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »